Több újítást is bevezetne a Riot Games.

A Valorant kezdeti időszakasza óta nem igazán változott a játék XP rendszere. Napi és heti küldetések színesítik a felhozatalt, illetve bizonyos XP-t kapunk a meccsek után is. Ez nagyban függ a nyert és lejátszott körök számától. A Battle Pass belépő +3% boostot ad, míg a Game Pass előfizetők akár 20%-nak is örülhetnek.

Több játékos azonban nem elégedett ezzel a rendszerrel. A casual réteg ki van éhezve extra jutalmakra, még ha nem is beszélünk nagy értékekről. Nem véletlen, hogy a Warzone, a Fortnite és egyéb free-to-play címek felhasználói szinte heti szinten kapnak valamilyen apróságot. Úgy tűnik, hogy hamarosan a Valorant is csatlakozhat ezek közé.

Érkeznek a napi szintű jutalmak!

ValorLeaks a jelenlegi játékfájlokat vizsgálva jutott arra a következtésre, hogy több szinten is megéri naponta játszani. A felhasználók gyémántokat gyűjthetnek, melyek némi XP-vel ajándékozzák meg majd őket. Ez a kevésbé izgalmas rész, illetve az értékek sem kőbe vésett számok. Szerencsére ezeken felül számíthatunk ingyenesen szerezhető, kinyitható dobozokra, melyek Act Pointot és kozmetikai tárgyakat fognak majd tartalmazni. A korábbi információk alapján az sem kizárt, hogy ezeket az Act pontokat egy dedikált Store felületen költhetik majd el a játékosok. 2022 eleje óta csiszolja a rendszert a Riot Games, így a megérkezésének időpontja is erősen kérdéses.

Bind is frissül:

Így újult meg Bind – Ekkor tér vissza a Valorant egyik legrégibb pályája

 

×