A fejlesztők lelepleztek néhány változtatást.

2023 elején megérkezett a Valorant legújabb pályája, Lotus. Mindeközben Split átdolgozásán is javában dolgoztak a Riot Games munkatársai, így együtt debütálhattak a kompetitív mappoolban. Ez azonban azt jelentette, hogy két maptól ideiglenesen el kellett búcsúznia a közösségnek. Ez a két pálya Breeze és Bind volt, az utóbbi azonban hamarosan ismét tiszteletét teheti a játékban. A Riot Games elárulta, hogy mikor térhet vissza a helyszín, illetve néhány képet is közöltek a változásokról.

Nézzük is, hogy milyen módon alakul át Bind!

Az A teleport jelentős helyváltoztatáson esett keresztül, immáron sokkal közelebb találjuk majd Bath bejáratához. Izgalmasabb rotálásokat láthatunk majd így a mapon, hiszen a teleportból kiugorva gyakorlatilag egyből A Site közelében találhatják magukat a játékosok.

Sokkal tágasabb lett A Bath mindkét bejárata, a bal oldali képeken az új állapotokat pillanthatjuk meg.

Amit még szintén érdemes lehet kiemelni, az az A lerakón található dobozok áthelyezése. Sokkal jobb takarást biztosítanak plantoló a játékosok számára. B Site sem maradt változatlan, kritikus változtatás lehet Elbow résznél a kis ablak, melyeken keresztül különböző utility-t, képességeket használhatnak a játékosok. Egy-egy jó flash, molly vagy épp gránát kifejezetten kritikus lehet majd. A megújult Bind a v6.08-as Valorant frissítéssel érkezik, melyre a hazai játékosok április 26-án számíthatnak majd, a szokásos, kora délelőtti órákban. 

Elő a kártyával! – Hamarosan érkeznek az olcsósított Valorant skinek

 

×