Több fontos fejlesztést is kap a védelem.

Ahogy arra már számítani lehetett, a Call of Duty fejlesztői tovább csepegtetik az információkat a Season 3-mal kapcsolatban. Kedd este ráadásul olyan területet érintettek, mely mindig a középpontban szerepel a cikkekben. Ez pedig nem más, mint a csalók és a játék RICOCHET nevet viselő védelme.

Több szinten is bekeményít a cég. Az elmúlt hónapokban ismét megnövekedhetett a csalók száma, mely a játék amúgy sem tökéletes állapota mellett kifejezetten demotiváló lehetett. Szerencsére a fejlesztők a háttérben már dolgoztak több olyan megoldáson is, mely megnehezíti a rossz szándékú felhasználók dolgát. Nem csak a klasszikus csalásokat, hanem hardveres trükköket is képes már detektálni a RICOCHET.

A Cronus felhasználók sincsenek már biztonságban!

A legfontosabb, hogy a klasszikus csalások mellett már a Cronus és hasonló külsős eszközöket is képes kiszűrni a rendszer. A fenti, kifejezetten fontos fejlesztésen kívül néhány vicces meglepetéssel is készülnek a fejlesztők:

  • Cloaking – Elrejtik a csalás nélkül harcoló, legit játékosokat a csalók elől
  • Disarm – A fejlesztők kiveszik a csalók kezéből a fegyvereket, így a legkeményebb aimbot birtokában sem tudnak már tovább lőni
  • Damage Shield – A csalás nélküli játékosokat hiába lövik a csalók, egyszerűen nem sebeznek majd a lövedékek

Ha valóban megfelelően működik a védelem, öröm lesz látni a csalók sírását a különböző platformokon. A fejlesztők szerint ez csak a jéghegy csúcsa, nagy eséllyel az elkövetkezendő hetekben több fejlesztésről is lerántják majd a leplet.

Villámgyors frissítés, mesterséges intelligencia? – Ezért lesz jó a Windows 12

 

×