Közeleg a szezon vége.

A jelenlegi Warzone 2 állapotokat még bő egy hétig élvezhetjük. Április 12-én megérkezik a Warzone 2 és Modern Warfare II harmadik közös szezonja, mely egy új fegyvert már biztosan magával hoz. Abban is biztosak lehetünk, hogy a jelenlegi felhozatal sem marad nerfek, buffok nélkül. Az ISO Hemlock gyengítése szinte borítékolható, de a TOP 5-ből bárki pillanatok alatt kieshet.

Éppen ezért ez az időszak a biztos választások mellett teret enged egy kis kísérletezgetésnek is. A szezon végén már a legtöbben bebiztosították a küldetéseket, a Battle Pass szinteket, így lazább meccsekre is igény lehet. Ekkor jöhetnek szóba olyan összeállítások, melyek erősek, ám „fontos” meccseken nem biztos, hogy a kezükbe vennék ezeket a játékosok.

Igazán pusztítóak tudunk lenni egy pisztollyal is!

A FaZe játékosa, Booya a pisztolyok kategóriáját nézegette. Al-Mazrah térképén nem biztos, hogy a legjobb választások, de a kisebb szigeten igazán hatékony lehet ez a kategória is. A statisztikák a Basilisk felé terelték, melyben a „valós” tapasztalatok alapján sem kellett csalódnia. Két lövésből is leterítheti a közeli ellenfeleket, illetve a játék legjobb TTK értékét olvashatjuk le a Basilisk neve mellett. Az ajánlott kiegészítők listája a következő:

  • Barrel: 10.5″ FTAC Arrow
  • Loader: S40 Rapid Loader
  • Trigger Action: Bryson Match Grade
  • Rear Grip: Bryson Duel Grip
  • Ammunition: .500 Snakeshot

Iszonyatos lejtmenetben a Warzone 2 – Így lehetne megmenteni a játékot

 

×