Tetszetős új irányvonalnak tűnik a Marvelhez és a Disneyhez képest komorabb Titkos invázió: Samuel L. Jackson újra elemében és ez jó hír.

Bár ezúttal is arról van szó, hogy az egész Földet fenyegető veszélyt kell elhárítani, azért láttunk már hasonlót, könnyed hangvételben elmesélve, mint amilyennek a Titkos invázió ígérkezik. A sorozat nemsokára debütál a Disney+-on és az újabb előzetes alapján inkább tűnik egy sötét akció-krimi gyöngyszemnek, mintsem színes-vidám képregényes fantasynak.

Samuel L. Jackson Nick Furyja ezúttal a világ legkeresettebb bűnözője, amit alighanem egy összeesküvésnek köszönhet.

Az alakváltó skrullokkal történt korábbi összetűzés addig fajult, hogy az idegen nép a bolygó meghódítására pályázik, de ez nem fog menni olyan szépen, csendben – „titkosan” –, ahogy azt a támadók elképzelik.

Fotó: Marvel

A közellenséggé előlépett egykori S.H.I.E.L.D-vezér Everett Ross (Martin Freeman) és Maria Hill (Cobie Smulders) segítségét kéri az akcióhoz, amiben az előzetes alapján a Trónok harcából érkező Emilia Clarke és A korona sztárja, Olivia Colman karaktere is támogatást nyújt. A Zsivány egyes gonosztevője, Ben Mendelsohn viszont ezúttal is a zavarosban halászik.

 

A Titkos Invázió 2023. június 21-én rajtol a Disney+-on, egyelőre hat epizóddal. A Marvel univerzumból idén várhatóan két további sorozat kerül majd képernyőre a szolgáltatónál: a Loki 2. évadja a nyáron, az Agatha: Coven of Chaos premierje pedig az év második felében várható.

Az HBO viszont már ebben a hónapban arat:

Az HBO Max azt csinálja áprilisban, amiben a legjobb: szemrevaló filmdömping, ütős sorozatok

 

×