Az áprilisi tréfákat sosem lehet megunni.

Ezúttal hétvégére esett április elseje, így a szokásos hírdömping egy kicsit visszafogottabbra sikerült. Ennek ellenére az óriásgyártók most sem maradtak le a vicces napról, több kamu terméket is bemutattak a cégek. Ezek egy része még hihető is lett volna, míg mások teljesen elborult dolgokkal próbálkoztak. Kamu konzolok, RGB cicaágyak és lapátmentes ventilátorok is színesítették a repertoárt. Ezek közül szemezgettünk néhányat, köztük az ASUS, a Razer vagy épp a Glorious termékeivel.

Nézzük is, hogy mivel vertek át minket az óriáscégek!

ASUS ROG Ally

 

Az Asus egy kifejezetten igényes és valósághű reklámmal jelentkezett. A képzeletbeli konzol Windowst futtat és a legjobb elérhető AMD processzorral szerelte volna fel a cég. Az AyaNEO és OneXPlayer termékeit pillanatok alatt legyőzhette volna az Ally. Ki tudja, talán egyszer valósággá válhat a kamu konzol.

NZXT GPU

 

Az NZXT hosszú évek óta húzza a felhasználók agyát a GPU szegmenssel kapcsolatban. Nem elképzelhetetlen, hiszen a házak mellett már alaplapokkal is próbálkozott a cég. Ennek ellenére ezúttal sajnos egyértelműen kamu hírről beszéltünk, a rajongóknak azonban kifejezetten bejött a letiszult és fehér design.

Razer Razer, a borotva

 

A Razer borotvájáról egy különálló bejegyzésben is megemlékeztünk, ám a listáról sem hagyhatjuk ki. Egy olyan kamu gamer egeret mutattak be a napokban, ami egyben egy tökéletes, minőségi borotva is, ami állításuk szerint minden felületen használható. Sőt, jó szokásukhoz híven még egy teljes bemutató oldalt is készítettek a Razer Razerhez.

MSI ital

 

Az MSI egy egyszerű, de nagyszerű ötlettel jelentkezett. Sokan elhitték, hogy a cég is betörne az energiaitalok piacára, ám hamar csalódás lett a vége.

AORUS RGB cicaágy

 

Az Aorust sem kell félteni, ha egy kis extra poénkodásról van szó. A képzeletbeli, egyébként RGB-vel is felszerelt macskaágy a gépház tetején foglalna helyet, így kellemes melegben pihenhetne a cica. A vicc az egészben, hogy valószínűleg rengeteg háziállat valóban kényelembe helyezné magát a villogó kiegészítőn, így érdemes lehetne elgondolkodni a sorozatgyártáson.

Ventilátor lapát nélkül

 

A ventilátorok és hűtések nagy mestere, a BeQuiet sem hagyhatta szó nélkül a bolondok napját. Egy AI vezérelte, ventilátorlapátok nélküli terméket prezentálnak a fenti YouTube videóban. A világítás természetesen erről sem maradhatott le.

HyperX H2O – Ha megszomjaznál

 

Rengetegen megörültek, amikor meglátták a kék színvilágban pompázó HyperX fülest. A mikrofon mellett egy szívószálat is kiszúrhattak az éles szeműek, így hamar kiderülhetett, hogy a cég is csak a poén kedvéért készítette el a grafikát. Ha ez nem lett volna elég, akkor a Twitter üzenetben beszúrt link is segített abban, hogy hamar rájöjjünk, ez csak egy áprilisi tréfa.

Díszítsd fel az egered!

 

Eleged van a manapság megszokott, lyukacsos kialakításból? Aggodalomra semmi ok, a Glorious erre is kitalált valamit. A Clickitz névre hallgató, természetesen teljesen kamu kiegészítőket az egereken található lyukak segítségével rögzíthetnénk a periférián. Kell ennél több?

Téged sikerült idén átverni?

Most ingyenes a játék, amiben a Sega megölte Sonicot

 

×