Még ha annyira nem is pörgünk rá egy-egy nagyobb FIFA eseményre, a Swapoknak köszönhetően mindenkinek van miért güriznie a hétköznapokban.

Még ha annyira nem is pörgünk rá egy-egy nagyobb FIFA eseményre, a Swapoknak köszönhetően mindenkinek van miért güriznie a hétköznapokban. A Swapok olyan speciális SBC-k, amikbe úgynevezett Token lapokat kell rakni és értékes jutalmakat szórnak. Vannak „olcsó”, illetve „drága” kirakósok, értelemszerűen minél többet halmozunk fel, annál jobb cuccokat oldhatunk fel magunknak.

A FUT Birthday eseménnyel is érkezett Swap, ám meglepő módon a garantált játékosok terén nem sziporkázott nagyot. Sokan úgy sejtették, hogy Kanté is a Swap részeként érkezhet meg, de hát már ezt azóta tudjuk, hogy tévhit volt, közel 2 millió Coin értékű SBC-csomaggal a hátán érkezett meg.

Jött viszont egy használható Alan Shearer lap, aki ugyan nem lesz egetrengetően meta, de a játékos rajongói számára kiváló lehetőséget ad arra, hogy végre használják kedvencüket a játékban. Egy legendás angol csatárról van szó, akit eddig valamiért a földbe döngölt az EA Sports. Nem lesz belőle sok a szervereken, viszont így legalább van lehetőség arra, hogy vele is aprítsanak, akik szeretnének.

Ám ahhoz, hogy valaki feloldja magának Shearert, vagy a fodder, illetve Player Pick lehetőségeket, FUT Birthday Token kártyákat kell, hogy szerezzen. Erre az EA Sports naponta szokott lehetőséget adni, elrejti őket különféle SBC-kben, vagy Objective-ek mögött, sőt egyszer-egyszer még Store pakkokba is pakolnak speciális zsetont. A FUT Birthday még több mint egy hétig tart, ezért is volt furcsa, hogy a tegnapi nap nem kaptunk egyetlen Tokent sem.

A napi tartalomfrissítés közben porszem került a gépezetbe, így nem kaptunk egyetlen új Token lehetőséget sem. Így azok, akiknek ezen múlott egy Swap, ne szomorkodjanak, nem baltáztak el semmit, az EA Sports csupán elhalasztotta a megjelenést.

A FIFA Direct Communications Twitter oldal posztolt is a problémáról, elnézést kértek a játékosoktól és biztosítottak mindenkit arról, hogy a mai nap pótolják a kimaradást.

Jobb később, mint soha, nem igaz?

Ezt olvastad már?

Millió fodder, végtelen Coin – Mindenki erre a FUT Birthday SBC-re vár

 

×