Az EA Sports szereti megcsapolni a játékosokat, legyen az a pénztárcájuk, vagy éppen a Coin tartalékaik.

Az EA Sports szereti megcsapolni a játékosokat, legyen az a pénztárcájuk, vagy éppen a Coin tartalékaik. Időről időre élesítenek olyan eseményeket, amik során nehéz megállnunk, hogy ne fordítsunk kiemelt figyelmet a tartalmakra. Most, a FUT Birthday esetében is így történik, nem csoda, elvégre a most érkező kártyák bizony a TOTS alatt is kompetitívek maradnak.

Sokan nem szentelnek elég figyelmet az 5 csillagos képességekre, holott ezek meccseket tudnak eldönteni. A trükkökkel fel lehet nyitni egyébként rettenetesen zárt védelmeket, a fullos gyengébb láb pedig a labdakihozatalban, illetve a kapu előtt dobja meg a teljesítményünk.

Az adatbányászok szerint ma érkezik egy közkedvelt játékos, méghozzá SBC formájában az Ultimate Teambe. Sajnos a valóságban rég láthattuk, több mint fél évet kellett kihagynia sérülés nélkül, ám amikor játszik, a világ egyik legmeghatározóbb focistája. Ha kell egy stabil középpályás, akkor Kanté mindig is jó társ lesz, már csak az a kérdés, hogy milyen formában kapjuk meg az EA Sportstól.

 

Ma van a francia középpályás születésnapja, így az EA is valószínűsíthetően mára tervezi az új verziója megjelenését. A Winter Wildcards lapja még mindig 1 millió Coin körül cserél gazdát a piacon, így valószínűsíthető, hogy Kanté új lapja valahol 1,5-2 millió érték körül fog megjelenni. Nagyon reméljük, hogy nem így lesz, de elnézve, hogy mit művelt az EA Sports POTM Mbappé esetében, inkább a várt számok fölé lövünk már.

Nálatok ott lesz majd a középpályán?

A hét FUT nyitását pattintotta el az Unibeten JordanBeast

 

×