Jordán “JordanBeast15” Benedek Magyarország egyik legsikeresebb FIFA játékosa, aki különleges műsorokkal vár márciusban.

Jordán “JordanBeast15” Benedek Magyarország egyik legsikeresebb FIFA játékosa, aki különleges műsorokkal vár márciusban. A FIFA-játékok rajongói szerencsések lehetnek, ugyanis Beni sűrűn streamel Twitchen, így van kitől ellesni egy-két trükköt. A profi esportoló és streamer most az Unibet csatornáján is tiszteletét teszi, ahol versenybeszámolókat, tippeket, trükköket tanulhatnak a FIFA-rajongók, sőt közös játék is lesz, nem beszélve a sportfogadási tippekről.

Legutóbb Beni pénteken és hétfőn streamelt az Unibet csatornáján, akkor egy egész napos Weekend League menetelést követhettek végig a nézők, tegnap pedig a csomagoké, valamint a FUT Birthday Tokeneké volt a főszerep. A cél ismét a szokásos volt, a lehető legkevesebbet veszíteni, annak érdekében, hogy a lehető legjobb jutalmakat vághassa zsebre.

Érdemes ezekre a műsorokra időt szánni, ugyanis JordanBeast rettenet sok infót árul el a játékról és állandóan próbálja motiválni a nézőit a jobbnál jobb játékra. A higgadtság, megtervezett támadások bizony idővel meghozzák a munka gyümölcsét.

A Silver Lounge nem feltétlenül egy profi játszótere, ám JordanBeast itt is tudta bizonyítani, hogy az átlagos FIFA játékosok fölött áll. A leggyengébb játékosok sem tudták visszafogni a teljesítményét, itt is beakadtak a screamerek, na meg egy kis player lock tutorial is műsorelem tudott lenni.

A nyitogatások során jött egy kisebb szívbaj is, a zászlók bizony csalókák lehetnek, pláne ha egyetlen lapra koncentrálunk. Beninek is villant a FUT Birthday, viszont a brazilok most rendesen megtréfálták.

Persze szokták mondani, hogy ha Isten valahol elvesz, máshol visszaad, ez történt a tegnapi műsorban is, JordanBeast durrantotta a nagyot és Marquinhos végül kisétált egy meglehetősen erőteljes csomagból.

Benit egyébként a következő platformokon érhetitek el:

Ezt olvastad már?

Ezeket a játékosokat NEM lehet nyitni a FUT Birthday Swap Icon csomagból

 

×