Nem lennénk meglepve, ha a Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin felnőtt korhatárbesorolással érkezne. Talán ismerős lesz a sztori.

Új Tini nindzsa játék készül, aminek a játékmenetét a Santa Monica God of War-sorozata inspirálta- írja a Gaming Bible a GameSpot és a Polygon nyomán. A források szerint a TMNT videojáték alapja az IDW Publishing által kiadott The Last Ronin képregényfolyam lesz. Ha pár éve már nem olvasol ilyesmit, akkor okkal nem ismerős a cím, hiszen egy relatíve friss, 2020-as sorozatról van szó, aminek

a története, a stílusa és várhatóan az erőszakossága is merőben eltér majd attól, amit a TMNT világától megszoktunk.

Ne nagyon számíts rá, hogy ez a játék egy Nickelodeon-sorozat színes palettáját és humoros egysorosait fogja idézni, hogy jót kuncogjunk játék közben. Inkább képzelje el egy önálló, érett, tragédiákból eredő TMNT sztorit, ami ugyanolyan véres, mint amilyen komor.

Forrás: IDW Publishing

Nagyon egyedi narratíva, ami egy kegyetlen jövőben játszódik és az egykor bulizós meg okoskodó, mára kissé bevadult Michelangelo körül összpontosul. Ő az utolsó megmaradt teknőc, mivel az összes testvérét, valamint Szecska mestert is megölte a Foot klán.

Izmos rajt.

Michelangelo most bosszúra szomjazik, és semmi sem állhatja útját (vagy mégis?), hogy megölje a Foot klán összes tagját, akiket most Szecska mester unokája, Oroku Hiroto vezet.

Forrás: Inhyuk Lee/IDW Publishing

A TMNT: The Last Ronin single player lesz, ám Doug Rosen, a kiadó Paramount Global játékfejlesztési alelnöke elárulta, hogy jó eséllyel a többi teknőc is játszható lesz, egyes flashback szekvenciák során. A fejes nem tudta, vagy akarta megmondani, hogy melyik játékfejlesztő stúdió fogja elkészíteni a The Last Ronint, ám azt ígérte, hogy mindenképpen nagy költségvetésű AAA-game lesz, így levonhatjuk a következtetést:

még sokat kell várni, mire Kratos stílusában tombolhatunk Michelangeloval a patkányhadak között.

Addig még egészen váratlan helyen is beköszön a TMNT univerzum:

Ezt nem láttuk jönni 😲 Itt a Tini nindzsa teknőcök – Call of Duty crossover!

 

×