A CoD-ban nem először szorul be az ész: a Godzilla, a Terminátor vagy akár az Attack on Titan után a pizzazabáló harci hüllők világából is beköszön valaki!

Bár a realisztikusságra törekvés miatt régen elképzelhetetlen volt, be kell ismerni, hogy a CoD-ban igenis hatalmas poén tud lenni, ha megjelenik egy-egy nagyon nem odaillő karakter, viszont

a legújabb crossover-ötletet tényleg nem láttuk jönni.

Bár arról nincs szó, hogy valamelyik páncélos hős köszön be (az IGN utalása szerint nem kár – én azért megnéztem volna), viszont így is mosolyt csalhat az arcokra a ZÚZÓ érkezése.

A patkány Szecska mester kedvenc reneszánsz festőművészeiről elnevezett mutáns teknősök esküdt ellensége elég ikonikus figura: pengék tarkítják zord sisakja mellett az alkarjait és lábszárait is, miközben a kézfejéről hosszú fémkarmok merednek előre, plusz van két rövid wakizashija (rövid szamurájkardja) is.

Na ezek közül valószínűleg semmit sem fog használni,

hiszen a Call of Duty sajátja éppen az, hogy válogatott lőfegyverekkel lőjük halomra egymást. Persze lehet, hogy kieszelnek valamilyen új közelharc-alternatívát „az újjáéledő gonosz” kedvéért, mert a sejtelmes előzetesben elég nagy hangsúlyt kaptak a félelmetes pengék:

 

Ha mindent jól látunk (igen), akkor a Zúzó ördögi kacaja először március 21-én zeng majd fel a Warzone-ban és a Modern Warfare 2-ben.

Bármennyire hihetetlen, nem ez az első crossover a két franchise között:

Mindenki kezdjen készülni – Jön a Tini Nindzsa Teknőcök Warzone kihívás

 

×