Nem árt tudni arról a friss Warzone 2 hibáról, aminek következtében például egy játékos beszorult a BuyStation-be.

Annak ellenére, hogy a Warzone 2 Season 2 Reloaded egy rakás újdonságot hozott a játékba, sajnos a friss hibák és bugok sem maradhatnak el. Ezek közül néhányat azért szeretünk hírben összefoglalni, hogy mindenki tisztában legyen annak veszélyeivel és előfordulásával. Most egy olyan hiba bukkant fel, ami még komoly frusztrációt is okozhat egyesekben, szóval nem árt résen lenni.

A játékosok csapdába tudnak esni a Buy Stations-ben.

A helyzet az, hogy sajnos a dolog nem egyedi, többen beszámoltak arról, hogy a Buy Station képes bekebelezni a játékosokat, és bezárni saját magába. Jesus_COD például a Redditre töltött fel egy videót, amin tökéletesen látszik a probléma. Szegény csak vásárolni próbált, aztán a hiba miatt a Buy Station belsejébe szorult. Nem is volt képes belőle kiszabadulni, így próbálkozott. Kért magára egy légicsapást, ami miatt downed lett, így sikerült kimászni a szorult helyzetből. Még jó, hogy fel tudta húzni magát.

It’s so much fun playing this game. Makes you solve non-standard issues. Bravo! from CODWarzone

A videó megjelenése után többen jelezték, hogy sajnos velük is előfordult a dolog, mostanában nem lehet megbízni a Buy Station-ökben.

„Ja, velem kétszer is megtörtént. A megoldás: többé ne ugrálj fel a Buy Station-re” – tanácsolja az egyik player.

„Ez történt velünk a DMZ-ben. A haverom mindent megpróbált, nem tudott kijutni. Elmentünk egy ATV-ért, felhajtottunk a Buy Stationre, hogy be tudjon szállni, így tudott kijutni” – írta egy másik játékos. Ez tehát azt jelenti, hogy haverokkal könnyen megoldható a probléma.

Egyelőre azt tanácsoljuk a játékosoknak, hogy ne nagyon sokat mozogjanak a Buy Station közelében, vagy ne ugorjanak rá, ha nem akarják, hogy elnyelje őket. A fejlesztők egyelőre nem válaszoltak a dologra.

Ezt láttad már?

BREAKING: Hivatalosan is bejelentették a Counter-Strike 2-t – Elindult a teszt

 

×