Mivel az első széria az első játékot dolgozta fel, a második a The Last of Us Part II-t fogja, de biztosan erre utal a poszter? Nézd meg magad!

Maga Neil Druckmann, a játékok atyja szivárogtatta ki a The Last of Us következő évadjának plakátját, amin elég egyértelmű jelzések találhatók rá, hogy hogyan és kivel folytatódik az HBO nagysikerű horrorsorozata. A producer, aki a sorozat gyártásából is vastagon kivette a részét már most elkezdte hangolni a rajongókat a folytatásra – szúrta ki a GameStar.

VIGYÁZZ, SPOILER!

Bár Druckmann csak annyit fűzött hozzá a látványos artworkhöz, hogy a 2. évad munkálatai haladnak a maguk útján (addig is „bírd ki és élj túl!”), azok, akik már játszottak a THe Last of Us Part II-val,
hamar lecsaptak a képen látható egyértelmű jelekre.

 

A kalapácsot tartó izmos kéz akár férfi végtagnak is tűnhet, de nem az, hiszen minden bizonnyal Abby-é, akinek a karakteréhez szintén kemény diónak tűnik színésznőt találni, hiszen – ugye – nagyon fontos komplett szakaszt kap a történetben. Casting terén reméljük továbbra sem kell aggódnunk – eddig mindenki pazar választásnak bizonyult.

A 2. évadig szerintünk ezekkel „bírd ki és élj túl!”:

Ezekkel játsz a The Last of Us után – 10 lenyűgöző game, ami hasonló hangulatot áraszt

 

×