Már nem kell sokat várni a megjelenésre sem.

A Star Wars kis túlzással végtelen alapanyaggal rendelkezik a videójátékfejlesztők számára, melyet igyekeznek is azért kihasználni. Javában készül a Star Wars: Eclipse a Quantic Dream stúdió jóvoltálból, de a KOTOR remake-re és egy mobilos játékra sem kell már sokat várnunk. Van egy cím azonban, mely meglehetősen záros határidőn belül meg is érkezik a játékosok eszközeire.

A nagy sikerű Jedi: Fallen Order folytatása, a Jedi: Survivor április végén debütál. A múltban eltolták már a megjelenés időpontját, ám remélhetőleg erre már nem nagyon kell számítanunk. Igazi next-gen élményt várhatunk, hiszen a fejlesztők elengedték az Xbox One és PlayStation 4 konzolok kezét, csak az újabb generáción tapasztalhatjuk meg a második felvonást.

Hétfő délután meg is érkezett a friss és ropogós gameplay trailer!

A rajongók már előre felírták az időpontot, nem is kellett csalódniuk. A folytatás az eredeti a Fallen Order eseményei után öt évvel játszódik. Cal Kestisnek menedéket kell keresnie a Birodalom elől, miközben természetesen rengeteg veszély leselkedik rá. Játékmechanikai újításokra is készülhetünk majd. Érkezik a gyors utazás lehetősége, pár pillanat alatt ugrálhatunk az egyes helyszínek között. Meglovagolható lények is színesítik a felhozatalt, ahogy a szebb grafikát és a jóval gyorsabb betöltési időket sem kell már kérnünk a fejlesztőktől. A Star Wars Jedi: Survivor az Electronic Arts kiadásában 2023. április 28-án érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Zack Snyder bekeményít: netflixes sci-fijéhez rögtön videojáték is érkezik

×