A Respawn játékrendezője elárulta, hogy milyen opciók érkeznek a Survivorba. Nem fogsz csalódni: minden korábbi kifogást meghallgattak.

A fejlesztő olyan hiányosságokat javított ki a Star Wars Jedi: Survivorban, amiket az előd Fallen Orderben kritizáltak a rajongók. Kifogás, ugye, nem sok merült fel a kitűnő játék kapcsán, de még azt a keveset is zokszó nélkül pótolja a Respawn Entertainment.

Forrás: Respawn Entertainment

A Survivor nagyon fontos újdonsága lesz a gyors utazás opció, vagyis az, hogy pár pillanat alatt helyszínt lehet változtatni A és B pont között – írja a Game Rant. Ez hiányolt apróság volt a Fallen Orderben, amit helyenként túl kényelmetlenné tett, hogy gyakorlatilag ugyanazon az útvonalon kell visszajutni a hajóhoz. Így bizonyos szakaszokat majd át lehet ugrani, de abban is segít, hogy

ne kelljen sokat visszafelé menetelni (vagy direkt halálba menekülni),

amikor kiderül, hogy valami, továbblépéshez szükséges tárgyat nem vettünk fel útközben. A gyors utazással fontos hiányosságot pótol a Respawn, és a beépítését Stig Asmussen rendező is megerősítette, a Play Magazinnak. Ez a lehetőség minden, nagy térképpel rendelkező kalandjátékban adott valamilyen módon, ezért okkal hiányoltuk a Fallen Orderben is.

 

A game-ben nem csak a gyors utazás segíti majd a játékmenet gördülékenységét, hanem a mountok, vagyis meglovagolható lények is. Ezeken felül még szélesebb körű grafikai beállításokat és jóval gyorsabb betöltéseket ígért a fejlesztő, ami azért el is várható egy újgenerációs konzolokra érkező game-től.

A Star Wars Jedi: Survivor az Electronic Arts kiadásában 2023. április 28-án érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Addig nézd meg miért lett volna jobb csak felnőtteknek készíteni:

Így lett 18+-os a Star Wars univerzum – miért túl alacsony a Survivor korhatárbesorolása?

 

×