Március 24-én indul a DC új szuperhős sorozata, amely ezúttal Gotham következő generációs (anti)hőseire fókuszál.

Aki szereti a Batman világát, valószínűleg régóta várja már, hogy megjelenjen egy értékelhető sorozat az univerzumon belül. Nos, úgy tűnik, hogy az HBO tovább próbálkozik, napokon belül pedig izgalmas karaktereket ismerhetünk meg a DC-univerzumból.

Március 24-én, csütörtökön indul az HBO Maxon a Gotham Lovagjai.

 

Batman halott, Gotham Cityben pedig elszabadultak az indulatok, ám már nincs többé, aki megvédje a várost. Bruce Wayne megölése után örökbefogadott fiát, Turner Hayest gyanúba keverik a köpenyes megmentő halála kapcsán, Batman néhány ellenségének gyermekeivel együtt, ők Duela, Harper Row és testvére, Cullen Row. A karizmatikus és kemény ügyész, Harvey Dent és a GCPD forró nyomon kutatnak. Turner olyan szövetségeseket tudhat maga mellett, mint a legjobb barátja, a félelmetes hekker, Stephanie Brown, és Batman valószínűtlen segédje, Carrie Kelley. A szedett-vedett szökevények csapata hamarosan megtudja, hogy a Gotham Cityn belül létezik egy nagyobb, gonoszabb hatalom, ezért össze kell fogniuk, hogy felnőjenek a feladathoz, és ők váljanak Gotham megmentőivé a Batman által hagyott űrben.

A Gotham Knights első évada elvileg 13 részből áll majd. Március 24-től mi is belenézhetünk, az epizódok viszont nem egyben, hanem hetente érkeznek majd – ahogy azt az HBO Max-tól kezdjük megszokni.

Ezt láttad már?

Szép fogás! – Nevetséges módon akarták kicsempészni a kínai SSD-ket

 

×