A lövöldözés játékok kedvelőit egyszerűen elkápráztatta a Roblox FPS, amely egyesek szerint jobb, mint a Call of Duty: Modern Warfare 2.

Kétségtelen, hogy ha FPS játékokról beszélünk, a világon talán mindenkinek a Call of Duty jut először eszébe, ha még nem felejtette el a Battlefield vagy a Medal of Honor játékokat. A Call of Duty viszont valóban a mai napig az élvonalban van, mondhatni nehezen lehet elvenni tőle az FPS-királya címet. A franchise minden idők egyik legtöbbet játszott és legjobban fogyó FPS címe. A Modern Warfare 2 (aminek multija most ingyenes is), valamint a Warzone 2 kétségtelenül lenyűgöző címek.

De akkor hogy lehet, hogy van, aki szerint a Roblox FPS, jobb mint az MW2?!

Igen, jól olvastad. Úgy tűnik, hogy a Call of Duty-val egy olyan játék veheti fel a versenyt, mint a Roblox. Legalábbis ezt állítja az egyik legismertebb Call of Duty tartalomgyártó és profi esport játékos, FaZe Jev.

Ahogy arról a CharlieIntel is beszámolt, FaZe Jev nemrég egy videóban mutatta be a Frontlines nevű Roblox-alapú játékot. Ez egy olyan játék, amit a Robloxban készítettek lelkes fejlesztők, nem sokkal a megjelenés után pedig hatalmasat robbant. Az élmény teljesen más, mint amit a Robloxtól megszokhattunk: ez egy ízig vérig FPS, lenyűgöző látvánnyal, és teljesen működő funkciókkal.

A február 22-i megjelenés után a játék hatalmas játékosbázist gyűjtött össze, és olyan népszerű tartalomkészítők is csatlakoztak, mint JackFrags. Minden profi agyon dicsérte a játékot.

 

„Kizárt, hogy ez Roblox” – fogalmazott először Jev.

 

Igen, a Roblox sokkal inkább Minecraft-szerű rajzfilmes stílusról ismert, de itt teljesen más látványt kapunk. A Frontline látványvilága elég realisztikusnak tűnik, és egyáltalán nem hasonlít a Robloxra. Joggal mondhatjuk, hogy a Roblox még csak távolról sem ismerhető fel a címben. A tartalomgyártóktól ráadásul az is kiderült, hogy nem csak látványában lenyűgöző.

„Azt gondoltam először, hogy oké, jól néz ki, de nem lesz jó a játékélmény. Tévedtem! Jobb többjátékos élmény, mint a Modern Warfare 2” – mondta. „Van tac-sprint meg minden, lehet csúszkálni, cancelelni. Még egy minimap is van benne, piros pontokkal a felső sarokban, sőt, még a pályákra is lehet szavazni”.

Ki gondolta volna, hogy egy Roblox játék fogja lenyűgözni az FPS királyait? Persze most jogos lehet a kérdés, hogy hogyan tudod kipróbálni. Ha még nincs Robloxod, akkor regisztrálnod kell egy fiókot a Roblox.com oldalon. Ezután keress rá a FRONTLINES kifejezésre, majd innen juthatsz a játék oldalára. Várd meg, míg a Roblox letölti a szükséges fájlokat, ami nem sok – kb. 10 másodperc. Igen, ez egy Roblox játék, tehát a Roblox kelleni fog hozzá.

Jó szórakozást!

Hiányozni fog! – A 47-es ügynök most egy hosszabb időre szabadságra megy

 

×