Az Activision Blizzard megerősítette, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer módjai korlátozott ideig ingyenesen elérhetők lesznek.

Nem csalás, nem ámítás, az Activision-Blizzard bejelentette, hogy ingyenes időszakot biztosít azoknak, akiknek nincs meg a Modern Warfare 2. Így most néhány napig ingyen játszhatjuk az MW2 multiplayer játékmódjait. Ez azt jelenti, hogy rövid ideig ingyenes hozzáférést kapunk, de a a játék nem marad meg, utána meg kell venni, ha tetszik.

A multiplayer egészen pontosan 5 napig lesz ingyen játszható, március 16-tól 20-ig.

Mindezt természetesen hivatalosan, a Call of Duty blogban erősítették meg a fejlesztők. Amint a fenti képen is látható, egy rakás játékmód lesz kipróbálható ingyen az időszak alatt. A korlátozott ideig tartó ingyenes időszakban hat multiplayer pályához férhetünk hozzá rotációban, ami persze korlátozottabb, mint azoknak, akiknek megvan a játék.

Ami elérhető ingyen

  • Alap 6v6 pályák: Farm 18, Mercado Las Almas, Shipment, Dome, Himmelmatt Expo (ÚJ!)
  • Alap játékmódok: Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Kill Confirmed, Gun Game, Infected, One in the Chamber, All or Nothing
  • Battle pálya: Santa Seña
  • Battle pálya módok: Ground War, Invasion
  • Special Ops: Atomgrad — Special Ops Raid Episode 01 (csak standard szinten)

Az ingyenes időszak magyar idő szerint március 16-án indul, este 18 órától, és egészen március 20, este 18 óráig érhető el. Ehhez természetesen le kell tölteni a játékot, aminek mérete minden platformon változó. Igen, az ingyenes időszak minden platformra érvényes.

Ezt láttad már?

Ki a leghalálosabb slasher horror gyilkos? – Ennél az 5 rémségnél senki nem ölt többet

 

×