Az Epic Games következő meglepetése a Warhammer 40,000 univerzumába vezet, és négy különböző frakcióval játszhatsz benne.

Az Epic Games legújabb ingyenes ajánlata, amit hamarosan beszerezhetsz és örökre megtarthatsz, harcba hív egy bolygó erőforrásaiért zajló háborúban.

Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War

Ez az első Warhammer 40,000 univerzumában játszódó, fordulóalapú, négyfrakciós stratégiai játék. Szállj szembe a bolygóra telepedő mesterséges intelligenciával és működj együtt, vagy versenyezz a barátaiddal, esetleg vadidegenekkel, a világ minden tájáról! Játssz a négy ikonikus Warhammer-frakció (Astra Militarum, Space Marines, Orks vagy Necrons) bármelyikével, miközben mindegyiknek saját, egyedi története, játékstílusa és technológiája van, így lényegében 4 az 1-ben stratégiai game-ben vehetsz részt.

Fedezz fel egy véletlenszerűen generált világot, ami tele van különleges tulajdonságokkal és félelmetes állatokkal. Biztosítsd az irányítást hatalmas ősi leletek felett, hogy előnyhöz juss a rivális frakciókkal szemben, építs városokat és erődítményeket, hogy bővítsd a birodalmadat, illetve állíts fel hadsereget az ellenségeid legyőzéséhez. Ne feledd: a nyersanyagok begyűjtése és új technológiák feltalálása elengedhetetlen a hadigépezeted működéséhez, mert nem csak az erő számít, hanem az ész és a fejlettség is.

 

A single és multiplayerben egyaránt játszható Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War 11.040 forintról most is jelentősen le van árazva az Epic Store-ban, de ha tudsz várni egy kicsit, akkor március 16-a 17 órától egy héten át ingyen letöltheted és örökre megtarthatod.

Addig ez szerezhető be díjmentesen:

Akciófigyelő | Ezt a kiváló kalandjátékot 5500 forint helyett ingyen rámolhatod be

 

×