A Microsoft és a Bethesda ismertette a pontos dátumot.

A Starfield nevet viselő projektet kiemelten várják az xboxos és PC-s felhasználók. Már február végén felmerültek olyan pletykák, hogy hamarosan bővebb információt is megtudhatunk megjelenési dátumról. A Microsoft az év elején egy potenciális extra bemutató ígéretével próbálta csitítani a kedélyeket, ám szerencsére már erre sem lesz igazán szükség.

A Starfieldért felelős Todd Howard, aki a The Elder Scrolls és Fallout szériákat is sikerre vitte már, elhintett néhány morzsát. Elárulta, hogy párbeszédekben sem lesz hiány, több mint 250 000 sor várja a rajongókat. Ez több, mint a Skyrim és Fallout 4 összes sora együttesen. Úgy tűnik, hogy ijesztően sok órát beszélgethetünk majd a játék NPC karaktereivel.

2023 szeptemberében érkezik a cím Xboxra és PC-re!

Szerda délután esett be a fenti trailer, melyből azt is megtudhattuk, hogy szeptember 6-ára várhatjuk az ARPG megjelenését. Ezt megelőzően, június 11-én megkaphatjuk a korábban beígért, játéknak szentelt bemutatót is a Microsoft jóvoltából. Az Xbox One tulajdonosok ezúttal teljesen kimaradnak, az új generációs Xbox konzolok és a Windows-t használó PC-s játékosok élvezhetik csak a csillagközi kalandozásokat. A gépigény egyelőre nem ismert, erről erősen hallgat a játék hivatalos Steam oldala. Remélhetőleg a júniusi bemutatón erről is bővebb információt kaphatunk, némi gameplay bejátszással megfűszerezve.

Ritka zseniális Rainbow 6: Siege filmet csináltak Pamkutyáék – Nessajjal és Duszka Petivel

 

×