Nem kell a Reloaded frissítésig várakoznunk.

A Warzone 2 Season 2 megjelenése előtt már lehetett pletykákat hallani arról, hogy egy korábbi Caldera újítás is visszatérhet. Ez nem más, mint a Redeploy Balloon újragondolása, mely Ashika Island szigetére érkezhet meg. Később ezt meg is erősítette egy fejlesztői blogbejegyzés, ám konkrét dátum nem tartozott az információ mellé.

Az In-Season kifejezés általában a Reloaded frissítés utáni időszakot takarja, ám úgy tűnik, hogy ezúttal ez másképp alakult. A Warzone fejlesztői kedd délután egy váratlan Twitter üzenetben erősítették meg, hogy magyar idő szerint 19:00-tól élesedik is az újdonság.

Megérkeztek a Redeploy Drone-ok!

A Redeploy Drone-ok, a Calderán már megismert módon működnek, ám képesek mozogni és könnyebben el is pusztíthatóak. Field Upgrade formájában találkozhatnak majd velük a játékosok. Kiváló eszköz lehet, ha menekülni kell vagy épp túl messzire lenne a következő, biztonságot nyújtó zóna. Sokan azt hitték, hogy Al Mazrah is megkaphatja az újítást, de úgy tűnik, hogy a kisebb pálya volt az elsődleges prioritás. Nem ismert, hogy mivel számolnak később a fejlesztők, annyi biztos, hogy pár hétig csak Ashika szigetén találkozhatunk a különleges drónokkal.

A közösség pozitívan reagált a hírre, a Caldera időkben is kifejezetten népszerű fejlesztésnek számított. Korábban Apex Legendsben találkozhattak hasonló megoldásokkal a battle royale játékosok, de időközben a PUBG és a Warzone is átvette.

Mehet az utcai pózolás – Ekkor mennek egy kört a Google Street View autói

 

×