A Riot Games leleplezte az újoncot.

Ahogy arra számítani lehetett, a LOCK//IN utolsó napjaiban nem csak az izgalmas meccseket élvezhettük. A Riot Games leleplezte a jövő hét szerdai frissítéssel érkező új Valorant ügynököt is. Azt már pénteken lehetett tudni, hogy a Gekko nevet fogja viselni, ám a képességeivel kapcsolatban voltak még nyitott kérdések.

Nézzük is, hogy mit tud Gekko!

Mosh Pit

 

A Mosh Pit nevet viselő a ability-t leginkább a molotovhoz lehetne hasonlítani. Sima gombnyomással messzire hajíthatjuk, míg jobb klikkel inkább ejtjük. A leérkezése után elég nagy területen elterül a képesség, majd egy robbanás kíséretében el is tűnik.

Wingman

 

Wingman pillanatok alatt a közösség kedvence lett. Bal klikkel elindítva ellenfeleinket próbálja elkapni. Ha rátalál egyre, akkor azonnal fel is robban, a videón is látható „concussion” effekttel megfűszerezve. Jobb klikk lenyomása esetén megpróbálja lerakni vagy épp hatástalanítani a Spike-ot. Ha a képesség lejár, akkor egy gömb formájában újra felvehetjük, ám némi cooldownnal kalkulálnunk kell majd.

Dizzy

 

 

A bal klikk lenyomása után Dizzy-t az égbe küldhetjük, hogy onnan aztán jól megszórja ellenfeleinket. Ha célt talál, akkor pár másodpercig megvakítja a kiszemelt áldozatokat. Őt is felvehetjük gömb formájában újra, szintén némi cooldownnal kalkulálva.

Ultimate – Thrash

 

Sokaknak az Overwatchból ismerős Junkrat ultimate képesége ugrott be, nem is véletlenül. A kameranézet Thrashre vált, így küldhetjük célba a kis lényt. Ha a robbanáskor ellenfelekre talál, akkor Killjoy ultimate képességére hajazó detain effektben részesülnek az ellenséges játékosok. Őt is felvehetjük gömb formájában, ám csak egyszer lehet újra használni.

Az európai régióba várhatóan magyar idő szerint szerda délelőtt 9-10 óra környékén érkezik meg az új Valorant szezon és vele együtt Gekko is. 

Sima győzelmet követhettünk a Valorant Champions Tour LOCK//IN 14. napján

 

×