Többen is nehezményezték a döntést.

Nemrég jelent meg az iOS 16.3.1-es verziója, ám az Apple-nél sincs megállás. Az óriáscég javában készíti elő az iOS 16.4 érkezését, melynek második publikus bétája is megérkezett a hét közepén. Ezeket bárki tesztelheti megfelelő fiók birtokában, ám ha a biztos működés a lényeg, akkor nem nagyon érdemes kísérletezgetnünk.

Szerencsére ezt mások megteszik helyettünk, így az első napokban is rengeteg újdonságról rántják le a leplet.  Ezúttal egy olyan funkció, vagy inkább effekt visszatérését üdvözölhetjük, mely sok iPhone veterán szívét melegséggel önti el. Az új emojik, az okosabb AoD és a Lock Screen Shortcutok mellett az Books alkalmazásában is tapasztalhatunk változásokat.

Visszatér a lapozós effekt az applikációba!

Az iPhone és iPad rajongók is örülhetnek, hiszen a tabletes változat is megkapja ezt a változtatást. Az „ősi” Apple időkben sokan imádták ezt az apró, de annál jobb felhasználói élményt biztosító funkciót. Aztán az iOS 16 megjelenésével végleg kikopott, lehetőség sem nyílt a használatára. A bekapcsolását szerencsére pillanatok alatt elvégezhetjük majd, ha megérkezik a végleges változat.

Ehhez nem kell mást tennünk, mint:

  • Meglátogatni a Books applikációt
  • A „Themes & Settings” felületen a könyv lapozására hasonlító ikont kell felkeresnünk
  • Majd ezt követően a Slide/Curl/None animációk között választhatunk

A közösség pozitívan fogadta az „újdonságot”, elismerő kommenteket olvashatunk mindenhol. A fentiek mellett természetesen kisebb-nagyobb hibajavításokra és a fentebb említett fejlesztésekre is készülhetünk majd.

Forrás: 9to5mac

Csacsogó nép vagyunk – A magyarok egyre többet beszélnek telefonon

×