Nem csak a kék pipáért érheti meg fizetni a Twitter szolgáltatásaiért, ugyanis a (kissé borsos) előfizetésnek további tetszetős előnyei vannak.

Azok, akiknek fontos a kiemelt jelenlét a madárcsicsergős közösségi alkalmazásban, elkezdhetnek fizetni a Twitter Blue szolgáltatásért, ami persze többet ad a kék pipánál, vagyis annak hitelesítésénél, hogy valós személy áll az adott fiók mögött. Megéri a weben (és nem okostelefon alkalmazásból) regisztrálni, hiszen úgy

olcsóbban is megúszhatjuk a dolgot,

de az az eddigi hírek alapján nem teljesen világos, hogy külön-külön is meg kell-e fizetni a Blue havidíját, ha weben és mobil appon egyaránt szeretnénk kihasználni a pénzért osztott kegyeket.

Forrás: Protocol

A webes előfizetés ára 2850 forint, de éves csomagban 30 ezerből is kijön, míg az Android/iOS-es regisztráció 4000 forintos havidíjjal érkezett meg és egy évre előre 41.490 forintba kerül – írja a HVG.

Utóbbi magasabb árát korábban a Google és az Apple magas jutalékával indokolta a platformot tavaly felvásárló Elon Musk.

A pénzünkért nem csak a kék pipát kapjuk meg a nevünk mellé, hogy ezzel minden követőt biztosítsunk róla: valós személyek és nem botok vagyunk, hanem jár hozzá a kibővített (280 helyett akár 4000 karakteres) és utólag szerkeszthető tweetelés lehetősége, valamint a kiemelt láthatóság.

A hazánkban 20 másik európai országgal együtt elérhetővé vált Twitter Blue persze tartalmazza az SMS-es fiókhitelesítés lehetőségét is.

A Twitteren már ilyen is van:

Kannabisz-történelem: Elsőként a Twitteren reklámozhatják a marihuánát

 

×