Így tudod előcsalogatni a keresőben a The Mandalorian apró hősét. Az online játékot a sorozat új évadának premierjére időzítették.

Nagyon sajátos – de nem példátlan – meglepetéssel ünnepli A Mandalóri harmadik évadának premierjét a Google. Ez az apró ajándék minden Star Wars fant elkápráztat majd – nem beszélve a sorozat igazi sztárja (bocs, Pedro), a Grogu talán még több rajongójáról.

Baby Yodát még azok is imádják, akik amúgy a Star Wars tartalmakat nem igazán, és ez hallatlanul sok nézőt szerzett a franchise űrwesternjének, a The Mandaloriannak. Nem véletlen, hogy a 2019-es debütálás óta három évadot forgattak a fejvadász történetéből. A legújabb felvonás szerdán indult el a Disney+-on; ebből az alkalomból jelent meg a Grogu a Google-ban: írj be valamilyen, A Mandalórihoz kapcsolódó keresést (pl. Grogu, vagy The Mandalorian) és

a találati oldal jobb alsó sarkában megjelenik Baby Yoda.

Ha rákattintasz, akkor a kis lény az Erővel kikap és földhöz vág egy darabot a keresőoldalból és teszi ezt annyiszor, ahányszor a fejére koppintasz. Asztali gépen és mobil böngészőben egyaránt működik a móka. A PC World emlékeztet: néhány héten belül ez már a második minijáték, amit a Google becsempészett a kezdőoldalra, hiszen nemrég a The Last of Us is kapott egyet; akkor a sorozatban világvégét hozó gomba szőtte be a képernyőket.

Mi mégis jobban szerettük, amikor ezt a korszakalkotó magyar tudóst ünnepelték:

Magyar híresség miatt látod ma ezt a képet a Google keresőben

 

×