Mivel már nagyon közel a promó megjelenése (péntek este 19 óra), a leakerek is szabadabban dobálóznak az infókkal.

A tavalyi, s egyben első FUT Fantasy is emlékezetesre sikerült. Akkor ugyan még csak „sima” játékosok kaptak speciális, fejlődő lapot, de ez volt az a promó, ami elhozta nekünk az „ingyenes” Eriksent egy hiba után, valamint többek között egy új, igencsak meta Saint-Maximint.

Nos, az idei évben is lesz mire hajtani, ugyanis ezúttal FUT Fantasy Hero kártyákat is kapunk. A kiemelt kártyák a régi klubjuk jelenlegi teljesítménye alapján fognak fejlődni.A mérföldköveket március 17-től figyeli majd az EA Sports és papíron akár négyet is fejlődhetnek a FUT Fantasy lapok.

Mind a támadó, s mind pedig a védekező harmad kap legalább egy olyan képviselőt, ami meghatározza majd a metát és valószínűleg szeptemberig kitart majd a pozíciójában, függetlenül a TOTS kártyák erejétől.

Mivel már nagyon közel a promó megjelenése (péntek este 19 óra), a leakerek is szabadabban dobálóznak az infókkal. Nemrég FUT Sheriff két új FUT Fantasy Hero lapról is lerántotta a leplet, s az egyiknek biztosan nagyon örülnek a profik.

A hírek szerint Capdevilla és Abedi Pelé is Fantasy verziót fognak kapni hamarosan!

 

Ugyan a gánai Pelé lapja idén nem annyira közkedvelt, mint például tavaly volt, azért egy fejlődő verzió így is a meta élmezőnyébe repítheti a legendás játékost. Pláne úgy, hogy a Marseille teljesítményéhez lesz kötve a fejlődése, akik attól eltekintve, hogy legutóbb kikaptak a PSG-től, egészen jó formában játszanak.

 

Akit viszont biztosan mindenki a csapatában akar tudni, az Capdevilla, a játék legjobb balhátvédje. A Marvel verziója mind a mai napig a legmeghatározóbb szárnyvédője a FIFA 23-nak, az új FUT Fantasy lap bejelentése előtt már majdnem 1 millió Coinra emelkedett az ára. Most a friss leak alávágott kicsit a piacnak, de ez jól jön azoknak, akik nem akarják a Fantasy verziót, de meg akarják erősíteni a csapatukat egy prémium alternatívával. Már 700 ezer Coin alatt elérhető a piacon Capdevila World Cup lapja, ez pedig a Fantasy megjelenésével valószínűleg csak még elfogadhatóbb árcédula lesz.

Mindazonáltal, ha bármelyik előbb említett kártyából sikerül egyet nyitnia valakinek, a játék végére megoldott az adott pozíciót, még akár fejlődésektől függetlenül is.

Ezt olvastad már?

A leakerek hülyére vették a FIFA játékosokat, bedőlt a piac

 

×