A megjelenítő sem apró.

Manapság olyannyira színes a laptopos felhozatal, hogy mindenki megtalálhatja a feltételeinek megfelelő modelleket. A ventilátor nélkül is villámgyorsan működő M1-es MacBook Air-től egészen az RTX 4090-et felvonultató gamer masinákig megtalálhatunk mindent a piacon. A felhasználók természetesen mindig is szerettek kísérletezgetni, feszegetni a határokat. Ezúttal egy igazán különleges példányt épített az egyik YouTube csatorna.

Első ránézésre is kiderülhet, hogy itt bizony nem egy apró masináról beszélhetünk. Közel 45 kilogrammos súllyal kalkulálhatunk, így nem a könnyen hordozható kategóriát erősíti a gépezet. A megjelenítő 43 inches, így garantáltan TV szerű élményt kaphatunk majd. A laptop háza fából, PVC-ből és ABS-ből készült.

Nézzük is a specifikációkat!

A gép lelkét az Intel NUC 11 adja, melyet a házban rejtettek el a kitalálói. Ennek megfelelően egy Core i7-1165G7 processzor végzi a számításokat, mindezt egy RTX 2060 társaságában. Egy USB hubot is sikerült elrejteni a belsejében, így rengeteg eszköz csatlakoztatható a méretes gépre. A teljes gamer élmény érdekében az RGB sem maradhatott ki, így garantáltan nem fog leszólni minket a társaság. A laptop összefogyasztása 260 watt körül alakul, melynek jelentős részét a megjelenítő teheti ki. Csak hogy legyen egy kis viszonyítási alapunk, a mai napig legnagyobb laptopként emlegetett Acer Predator X21 mindössze 21 inches kijelzővel rendelkezett és 8.5 kiló alatt volt a súlya.

További képek a 45 kilós szörnyről:

Forrás: Videocardz 

Ezt láttad már?

RX 6600 XT vs. ARC A770 vs. RTX 3060 – Melyik “belépő” videókártyát válasszuk?

 

×