Új életet lehelt a kategóriába.

A Warzone 2 Season 2 öt új fegyverrel gyarapította a játék felhozatalát. Ebből hármat azonnal elérhetünk a Battle Pass segítségével. A Tempus Torrent Marksman Rifle kicsit később érkezik, míg a Crossbow-t papíron a Ronin küldetésekkel oldhatják fel a játékosok. A valóság természetesen ezúttal is mást mutat, a játékosok hamar kihasználtak néhány glitch-et a játékban.

Az ISO Hemlock brutálisra sikerült, olyannyira, hogy a Call of Duty Ranked módjában be is tiltották. A melee fegyver sem rossz, ám ami igazán nagy meglepetést okozott, az a KV Broadside. Sokan már nem is kalkuláltak a Shotgun kategóriával, de úgy tűnik, hogy a friss fegyver új életet lehelt az öreg sörétesekbe.

Pillanatok alatt szétszedi az áldozatait!

Aydant lehet szeretni vagy nem szeretni, az azonban kétségtelen, hogy sok ezer óra tapasztalata áll mögötte. Az új címben is folytatta a munkásságát, ezúttal a KV Broadside-ot igyekezet tökéletesíteni különféle kiegészítőkkel. Úgy tűnik célt is ért, hiszen a saját rekordját is megdöntötte Ashika Island szigetén. Egy igazi hipfire összeállítást sikerült a Shotgun mögé építeni, így az agresszív játékosok is bátran választhatják. Az alábbi kiegészítőket ajánlja a tartalomgyártó a shotgun mellé:

  • Barrel: Range Twelve
  • Muzzle: Bryson Improved Choke
  • Laser: Point-G3P 04
  • Bolt: Dashbolt 60
  • Magazine: 25 Shell Drum

Jó próbálgatást!

Lesz miből választani – Ezekkel a Call of Duty módokkal játszunk a héten

×