Akár hiszitek, akár nem, idén már az ötödik League of Legends patchre várunk.

Akár hiszitek, akár nem, idén már az ötödik League of Legends patchre várunk. Ezúttal a Riot Games buffokkal áldja meg Kennent, Aatroxot, Tryndamere-t és Rumble-t is, legalábbis az előrejelzések szerint. Rajtuk kívül LeBlanc, Samira, Jinx és Fizz változtatásai is a buffok közé sorolandó majd.

A League vezető tervezője, Matt Leung-Harrison, ismertebb nevén Riot Phroxzon február 27-i tweetjében bemutatta azoknak a változtatásoknak a listáját, amelyek lassan felkerülnek a PBE szerverekre. majd március 8-án az élő szervereken is megjelenhetnek.

 

A várva várt Yuumi átdolgozáson és a szükséges Gangplank nerfeken kívül a 13.5-ös patch igazi buff-fiesta lesz –  Kennen, Aatrox, Tryndamere, Rumble, LeBlanc, Samira, Jinx, Fizz és a Cosmic Drive  erősítésre számíthat.

Nehéz meghatározni, hogy a 13.5-ös patch életbe lépése után milyen irányba halad majd a játék, de feltételezhetjük, hogy Kennen és Tryndamere jól érzi majd magát a felső ösvényben.

Bár a buffok fénye rávilágít a szóban forgó bajnokokra, ennek a frissítésnek az igazi fénypontja a nagy jungle-változások lesznek. Ezekkel a módosításokkal az egyensúlyért felelős csapat átalakítja a campekért járó  aranyjutalmakat és eltávolítják az ellenséges dzsungelsebzés csökkentését (könnyebb lesz ismét a counter-jungling). A jungle meta tehát enyhén szólva változatos lesz a 13.5-ös ciklustól kezdve.

Ezt olvastad már?

Az új jungle-rendszer miatt Neeki játszhatatlanná vált

 

×