Kegyelmes isten: új franchise lehetőségét szagolták ki a kokaint szippantó medve történetéből, úgyhogy jöhetnek a mindenféle drogon elvadult állatok.

Már plakát is van a Kokainmedve sikeréből kinőtt legújabb hülye ötlethez, az Attack of the Meth Gatorhoz – szúrta ki a GameStar. A várhatóan Zs-kategóriás film a megszokott utánzathorrorokhoz hasonlóan egy éppen futó sikermozi farvizén igyekszik felevezni minél magasabb bevételig.

A vállaltan vásári suttyóhorrorokat készítő The Asylum stúdió eddig olyan mozgóképes szörnyűségeket hányt a vászonra, mint a Sinister Squad (a Suicide Squad nyomán), a Planet of the Sharks (Majmok bolygója), a Transmorphers (na, vajon mi után?), vagy a Battle for Pandora (Avatar: A víz útja). Úgy tűnik, eljött az ideje, hogy olyan kisebb produkciók hírnevén is élősködjenek, mint a megtörtént eseményeken alapuló Kokainmedve, de az eredetivel ellentétben az Attack Of The Meth Gatornak semmi, de semmi köze nincs a valósághoz.

A filmet egyébként már le is forgatták (jó munkához idő kell, szóval nagyjából sejtjük, ebből mi lesz), már csak az effektelés van hátra, vagyis jó suttyóhorrorhoz méltó módon alaposan felfújják olcsó CGI-jal. Rajta tartjuk a szemünket: ha megjelenik, szólni fogunk, mert lehet, hogy olyan trash lesz, ami annyira rossz, hogy már attól jó.

Persze vannak okosabb alkotások is, amikre fontos lenne odafigyelni:

Vajon igazuk lesz? Filmek, amik figyelmeztettek az AI veszélyeire, de nem vettük komolyan

 

×