Legalább nem lesz magányos, na.

Bár a Sonys of the Forest szerencsétlen Kelvinje egy időzített NPC-bomba, azt azért nem szabad elvitatni, hogy a legalantasabb, és a túlélőjátékok legunalmasabb feladatainak ellátására tökéletesen alkalmas.

Sőt, Kelvin, az együgyű segítőnk mániákusan képes végezni azt a feladatot, amit a játékos kioszt számára, legyen szó fagyűjtésről, építésről, vagy pusztakezes horgászatról. Szeretett figuránk addig csinálja szüntelen, amíg mi másra nem intjük. Szóval legyen néha bármilyen idegesítő, olykor-olykor kifejezetten hasznos társ lehet.

Képzeld csak, mire lennénk képesek egy egész Kelvin klónsereggel?!

De figyu, nem kell képzelegni, ugyanis egy szimpla trükkel – klasszikusan csalással – egy komplett hadsereget generálhatunk Kelvinből. Ez azért is jó, mert egyrészt nem lesz magányos a munka közben, másrészt mi is gyorsabban és hatékonyabban terjeszthetjük ki a hatalmunkat a szigeten.

Ehhez nem kell mást tennünk, mint a CallMeSlinky nevű modder DebugConsole modját felpakolnunk, majd a segítségével egy egyszerű paranccsal kvázi leklónoznunk Kelvint. Ha a hibakonzol a helyén van (ehhez segítséget a mod oldalán találsz), akkor csak be kell írnunk az „addcharacter Robby 1” szöveget, és indulhat is a tömeggyártás. Viszont érdemes csínján bánni a Mr. Meeseeksként (magyarul Mr. Csicska) funkcionáló Kelvinekkel, mert ha túl sokat klónozunk, akkor komolyan bezuhanhat a teljesítény.

Amúgy nem csak őt, hanem Virginiát is kedvünkre sokszorosíthatjuk, erre az „addcharacter virginia 1” csalást érdemes bepötyögni.

 

Ezt is érdemes elolvasnod:

Kelvin akkora gyökér, hogy nem lehet nem imádni – Új gamer mém születik

 

×