Gyűljenek össze a vándorok, mert közeleg a Diablo 4 Open Beta, amivel ingyen kipróbálhatod a készülő játékot.

Bizonyára sokan várják már a friss Diablo élményt, főleg miután olyan sok negatív visszahangot okozott a Diablo Immortal a mikrotranzakciók miatt. Nem kell aggódni, hamarosan megjelenik a Diablo 4, ami talán visszahozza a régi érzést. A június 6-i hivatalos megjelenés előtt azonban két nyílt béta időszakban is belenézhetünk a játékba – írja a Polygon. Ennek célja természetesen most is az, hogy megnézzék: mit kell még javítani a játékon.

Mit kell tenned, hogy az open beta alatt kipróbáld a játékot?

Mikor lesz a Diablo 4 Nyílt Beta?

A szerencsés helyzet az, hogy 2023 márciusában két nyílt béta időszak is lesz PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, PC-n, Xbox One-on és Xbox Series S/X-en.

  • Legelőször is azok vehetnek részt a nyílt bétában, akik már előrendelték a játékot. Az előrendelői Early Access hétvége március 17 és 19 között zajlik.
  • Az ezt követő hétvégén, március 24 és 26 között viszont bárki elindíthatja a nyílt bétát, vagyis mondhatni mindenki számára ingyen kipróbálható.

Hogyan férhetek hozzá?

Akármelyik időszakban is szeretnél élni a lehetősséggel, szükséged lesz egy Battle.net fiókra, ha még nincs. Ha digitálisan előrendelted a játékot, akkor automatikusan hozzáférést kell kapnod a nyílt bétához, akármelyik platformon is vetted meg.

Ha más módon rendelted elő a játékot, akkor egy Early Access kódot kell kapnod, amihez a következőt kell tenned:

  • Jelentkezz be a battle.netre
  • Add meg az Early Access kódodat
  • Válaszd ki a platformot

Ami a platformokat illeti, PC-n március 17-én egyszerűen letöltheted a nyílt bétát. PlayStation-ön vagy Xboxon nem sokkal a nyílt béta előtt kapsz egy e-mailt egy másik kóddal, amelyet a PlayStation vagy Xbox online store-ban kell aktiválni, azzal pedig letölthető.

Amennyiben nem rendelted elő a játékot, március 24-től csatlakozhatsz, ám ehhez is szükség lesz Battle.net fiókra.

Mit kapunk a Diablo 4 bétától?

Lehetőségünk lesz belenézni a Diablo 4 prológusába, sőt a teljes első fejezetet végigjátszhatjuk a Fractured Peaks nevű régióban. A karaktered – aki lehet barbár, druida, nekromanta, rogue vagy boszorkány (Barbarian, Druid, Necromancer, Rogue, or Sorceress)- max 25. szintre fejleszthető fel. Az előrehaladás át lesz mentve az Early Access Open Beta hétvégéről a következő nyílt béta hétvégére, de a teljes játékban majd mindent elölről kell kezdeni.

Ezt láttad már?

Mégis lesz fizetős 1080p a Youtube-on, de marad ingyenes is – Nem ugyanaz

 

×