Az Epic Games szokatlan lépésre kényszerült.

Az Epic Games fejlesztői az elmúlt években viszonylag jól tudták magukat tartani az előre kijelölt dátumokhoz. Néhány esetben előfordultak csúszások a Fortnite szezonok kezdési időpontját illetően, ám nem ez volt a jellemző. A Chapter 4 Season 1 megérkezése után az in-game felület arról árulkodott, hogy március 11-én mondhatunk búcsút a jelenlegi időszaknak.

 

Úgy tűnik azonban, hogy időközben valami megváltozhatott a belsős tervezetben. Talán a játék életében először, pár nappal a korábban kijelölt nap helyett kezdődik az új szezon. A legfrissebb Twitter üzenet szerint március nyolcadikára esik a Season 1 utolsó napja. Remek kérdés lehet, hogy mi késztette erre a fejlesztőket.

Nézzük is, hogy mi várhat ránk az utolsó másfél hétben!

A leakeknek és a hivatalos információknak köszönhetően több biztos ponttal is rendelkezünk:

  • Kedden feloldódik a Witcher küldetések második adagja, így újabb kozmetikai tárgyakkal bővíthetjük a repertoárt
  • Kedden megérkezik a Season 1 utolsó frissítése, mely új küldetéseket, friss skineket és fejlesztéseket hoz el a játékba
  • Március 2-ától pedig Supercharged XP várja a szintezéssel elmaradt játékosokat

A szezon elején több pletyka is felmerült egy esetleges eventtel kapcsolatban. A március 11-ei időpont ezt erősítette volna, ám könnyen lehet, hogy valami pont az eseménnyel nem stimmelt a tesztek során. Így érthető lenne, hogy miért egy „átlagos” keddi napra tolták át a kezdést. Erre csak a keddi frissítés után kaphatunk választ, ám a közösség már ki van éhezve egy igazi in-game eventre.

Borítókép: Youtube

Itt a Fortnite tanárnéni, aki diákjait battle royale meccseken keresztül okítja

 

×