Napokon belül indulhat a móka.

PlayerIGN már 2022 októberében felhívta a figyelmünket, hogy a Battlefield címekért felelős DICE stúdió egykori vezetője, illetve néhány veterán PUBG munkatárs egy közös címen dolgozik. A projekt jelenleg a “The Finals” nevet viseli és a kiadó további címeihez hasonlóan teljesen ingyenes lesz majd. Ősszel elstartolt az alpha teszt, ám nem sokan jutottak be.

Március 7-én érkezik a béta!

A játék néhány ismertetője:

  • Nem lesz teljesen realisztikus
  • 3v3v3v3 felépítésben eshetnek egymásnak a csapatok
  • Minden elpusztítható lesz a pályán, az épületektől kezdve egészen az apró bútorokig
  • A harcok során érméket gyűjthetünk, melyet fel is használhatunk
  • Dinamikus időjárással találkozhatunk, de a napszakok is váltakozni fognak
  • A karaktereket is szabadon alakíthatjuk a saját szájízünkre

PlayerIGN már ki is tudta próbálni a játékot. A tapasztalatai alapján egy battle royale és körökre osztott FPS keverékéről beszélhetünk, átlagosan nyolc perces meccsekkel. Az optimalizáció már egy alpha címhez képest sem volt rossz. A mozgási mechanikák, animációk és a fegyverek viselkedése is a Battlefield játékokhoz hasonlít. A TTK, azaz az öléshez szükséges idő érzésre alapján kicsit még magas, de ezen bármikor finomíthatnak majd a fejlesztők.

 

A THE FINALS Steam oldala már éles, a Request Access / Hozzáférés kérése gombra kattintva esélyünk lehet bejutni a márciusi béta tesztek valamelyikébe. A gépigény, illetve a megjelenés pontos időpontja sem ismert, ám mindenképp érdemes lehet kipróbálni az újdonságot.

Kevés FPS, akadozó Hogwarts Legacy? – Így javíthatsz a problémákon

×