A Valve volt olyan kedves, és előre közzétette, hogy milyen Steam vásárok várnak ránk 2023-ban, na és persze mikor. Készülj az akciókra!

Főleg a jelen gazdasági helyzetben nem mindegy, hogy mennyit költünk egy játékra, így akik szeretik a PC-s akciókat, jól járhatnak a Steam leértékelésekkel. Egy évben többször tart a Valve Steam vásárt, amikor hihetetlen olcsón lehet beszerezni egy-egy fontos címet, azt azonban mindig titkolták, hogy mikor. Nos, ennek most vége. A Valve ugyanis megelégelte, hogy minden évben kiszivárognak a Steam vásárok időpontjai, így most inkább ők maguk osztották meg, az egész évre vonatkozóan.

Íme minden Steam vásár időpontja, ami 2023-ban várható.

Ahogy arról a Valve tájékoztatja a játékosokat, idén az alábbi vásárokra lehet számítani:

A Steam leértékelések, vásárok és fesztiválok általában igen nagy sikert aratnak. A 2022-es Steam Autumn Sale alkalmával például 1,4 millió olyan ember volt, aki először vett valamit a Steamen. Ez azt jelenti, hogy nem csak a régi Steam-felhasználók értékelik az akcióknak, de rengeteg új gamert is behúznak vele.

Természetesen a Steames játékvásárlás csak egy módja annak, hogy a PC-s játéktárat bővítsük. Hasonlóan a Steamhez, a Ubisoft, az Epic Games, a GoG és a EA is rendszeresen tart ilyen leárazásokat. Melyik vásárt várod leginkább?

Ezt láttad már?

Túlélt egy lakástüzet a PlayStation 5 – De lehetséges ez egyáltalán?

 

×