Ezúttal az ár sem szállt el.

A Valorant fejlesztői a játék megjelenése előtt eldöntötték, hogy free-to-play modellel érkeznek a piacra. Ez azóta sem változott, bárki ingyen és bérmentve fejest ugorhat a Riot Games FPS lövöldéjébe. Ennek azonban az az ára, hogy a játékban megtalálható skinek jelentős részéért bizony fizetnünk kell.

Talán ez a legjobb út a F2P játékoknál. Hiszen így kizárható a pay-to-win tárgyak felbukkanása, illetve akkor sem ér hátrány senkit, ha egyetlen egy skint sem vásárol az egész „pályafutása” során. A Valorant fejlesztői nem finomkodnak, ha a csomagok árcédulájáról van szó, ám ezúttal egy egyszerre különleges és viszonyag „olcsó” Bundle érkezik a Valorant in-game boltjába.

Íme a Reverie Collection!

A Riot Games munkatársai szerda délután jelentették be, hogy még aznap este, magyar idő szerin 23 órakor egy új kollekcióval bővül a virtuális bolt. A Bundle a Reverie nevet viseli, az alábbi fegyvereket találhatjuk meg majd benne:

  • Phantom
  • Guardian
  • Marshal
  • Classic
  • Reverie Sword – Melee

Ahogy látható, leginkább a templomokban megtalálható, ólomüvegre hasonlító textúrát kaptak az egyes fegyverek. Extra animációkra és ajándékokra nem kell számítanunk, ám a manapság megszokott 7000-6000 VP helyett „csak” 3500-at kell otthagynunk a kasszánál. Természetesen később a személyes Store keretein belül is megérkezhetnek a skinek, ám ekkor már nem a kedvezményes áron szerezhetjük meg őket.

Ezek a Valorant ügynök érkeznek idén – Megszólaltak a fejlesztők

 

×