A népszerű battle royale alapján most olyan társasjáték készül, amit minden rajongónak ki kell majd próbálnia.

Igen, tudom, hogy mára az Apex Legends nem olyan népszerű játék, mint mikor 2019 elején berobbant. Emlékszem akkor mindenki az Apex Legends frissítéseit, újdonságait figyelte, sokan azt mondták a következő nagy BR játéka lesz. Nos, a kezdeti lelkesedés ugyan hamar lecsengett, de sokan a mai napig játszanak, sőt az Apex Legends esport is dübörög. Így talán az sem meglepő, hogy készül belőle egy társasjáték is. A Glass Cannon Unplugged és a Genuine Entertainment fejlesztői bejelentették:

május 17-én indul az Apex Legends társasjáték Kickstarter-kampánya.

 

A társasjáték természetesen az eredeti játék alapján készül, az Electronic Arts és a Respawn Entertainment együttműködésével. Bár megjelenési dátum még nincs, egyelőre gyűjtenek rá, de a tervek szerint a játékot 2-4 fő tudja majd egyszerre játszani. Az erősen taktikára épülő játékmenet célja persze ugyanaz, mint a battle royale esetében: egyedüliként talpon maradni. A legismertebb karakterek és valamilyen módon a képességeik szintén helyet kapnak benne.

Alapból egyébként Gibraltar, Bloodhound, Wraith és Bangalore lesz elérhető, de a karaktereket elvileg kiegészítőkkel szeretnék majd bővíteni. A Glass Cannon Unplugged nem titkolt célja, hogy sokáig támogassa a játékot, sőt hogy akár versenyek is legyenek belőle. További információkat róla a hivatalos oldalon találsz.

Ezt láttad már?

Semmivel se játszanánk, ha mindenen úgy moralizálnánk, mint a Hogwarts Legacy-n

 

×