Ismét itt az ideje egy jó kis PS1 demake-nek, amit mindig nagy öröm nézni.

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem az egyik kedvencem Jackarte Youtube csatornája, aki rendszeresen készít videojátékokhoz PlayStation Demake videókat. Ennek lényege, hogy bár a mai játékok rendkívül fotorealisztikus, 4K grafikával jelennek meg, ő megmutatja, milyen lenne, ha most jelenne meg a játék PlayStation 1 rendszeren. Így talán még jobban értékelni tudjuk a mai grafikai lehetőségeket, miközben el tudunk merülni a nosztalgia hullámain.

Így nézne ki a Hogwarts Legacy, ha most jelent volna meg PlayStation-ön.

 

Természetesen a demake videósorozatból a Hogwarts Legacy sem maradhat ki. Megmondom őszintén, mindenki aki a PlayStation 1 korszakában nőtt fel és rendszeresen játszott, egyetért abban, hogy volt valami magával ragadó ebben a grafikai megvalósításban. Bár nem volt tökéletes a játék kinézete, mi annak láttuk, és sokkal jobban értékeltük a valóban kidolgozott történetet és játékmenetet. Szemben mondjuk a csupán grafikai alapú megítéléssel vagy megkülönböztetéssel, ami manapság jellemző.

Így azt gondolom, hogy a Hogwarts Legacy-nak még a PS1 korszakban is nagy sikere lenne, hiszen lássuk be: így is szívesen játszanánk vele.

Ha pedig az összehasonlítás érdekel:

 

Neked hogy tetszik ilyen régi grafikai megvalósításban?

Ezt láttad már?

Szomorú, de máris feltörték a Hogwarts Legacy-t – Napokon belül jön a torrent

 

×