Úgy tűnik, hogy hamarosan égni fognak a torrent oldalak, hiszen forrásaink szerint a hackerek már feltörték a Hogwarts Legacy-t.

A Hogwarts Legacy megjelenése óta lázban tartja a gamereket, azok pedig, akik számára az ára miatt elérhetetlen a cím, az elmúlt időszakban rendre a torrent oldalakat figyelték. Természetesen mi nem támogatjuk az ingyenes letöltést, így most is csak a hírt hozzuk el, a letöltési lehetőséget és a forrást nem linkeljük. Szóval ha linkért jöttél, csalódni fogsz. Az viszont elég hitelesnek infónak tűnik, hogy a crack már kész van a játékhoz.

Hackerek már feltörték a Hogwarts Legacy-t, a tesztek sikerültek, hamarosan jöhet a torrent.

Több Telegram és Reddit poszt is arra utal, hogy az ismert játék-hacker, Empress már sikeresen elkészítette a játék tört változatát, jelenleg pedig annak tesztelése zajlik. Forrásaink szerint a tesztelés is sikeres volt már, így napok kérdése és a játék elérhető lesz a fájlmegosztó torrent oldalakon.

EMPRESS has finished developing the crack for Hogwarts Legacy, beta testing to start very soon! from CrackWatch

Egy komment is arra utal, hogy a crack remekül működik:

 

A Hogwarts Legacy-t egyébként a Denuvo rendszer védte az illetéktelen felhasználóktól, ami azonban köztudottan műveleteket hajt végre a számítógépen. Ennek eredménye, hogy a Denuvo-védelem mellett a játék rosszabb teljesítményt produkál. Ez azt jelenti, hogy a feltört Hogwarts Legacy jobban fut majd a PC-ken, például a képkockasebesség tekintetében.

Ezt a jelenséget korábban a Resident Evil Village esetében tesztelték és bizonyították:

 

Visszatérve a Hogwarts Legacy-hoz, a játék, ami jelenleg PC-n és az új generációs konzolokon érhető el, csupán 10 napja jelent meg, a hackerek pedig azóta próbálják feltörni, hogy letölthető legyen. Ez Empressnek a hírek szerint sikerült, ami sajnos nem tesz annyira jót a játék megítélésének, és a kiadó bevételeinek sem.

Az új, Harry Potter univerzumban játszódó játék eddig hatalmas siker, amit az sem zavart meg, hogy sokan bojkottra szólították fel a játékosokat, J. K. Rowling vitatott megjegyzései miatt.

Ha jól sejtem, a következő napokban még több játékos csatlakozik majd az univerzumhoz, ám nem feltétlenül legális forrásból. Bár a torrent oldalak valószínűleg most beindulnak, mi inkább mindenkit arra bíztatunk, hogy vásárolják meg a játékot. Ezzel támogatni tudjátok például a fejlesztők munkáját, illetve azt, hogy a jövőben akár DLC-k, akár folytatás érkezik a játékhoz.

Ezt láttad már?

Melyik lesz a befutó? – Több RTX 4070-et is tesztelt az Nvidia

 

×