A globális piacot is meghódítanák.

Az Apple tavaly szeptemberben leplezte le az aktuális iPhone szériát, a 14-et. A termékek közül a Pro és a Pro Max modellek lecserélték a hosszú évek óta megszokott notchos kialakítást. Immáron egy kapszula alakú elkülönítésben csücsül az előlapi kamera, a FaceID és közelségérzékelő szenzorok. Megosztó „újításról” beszélhetünk, több konkurens is nevetség tárgyáva akarta tenni.

Az azonban mindent elárult, hogy az első hetekben több androidos operációs rendszerre, így a Xiaomi féle MIUI-ra is megérkezett a Dynamic Island. Úgy tűnik, hogy hardveresen is debütálhat a cég egyik telefonjával, sokan már rögtön lopással is gyanúsítják a céget.

Tényleg döbbenetesen hasonlít a Xiaomi 13 Lite 5G az iPhone 14 Pro-ra!

A fenti videón megpillanthatjuk a készüléket, mely az alábbi specifikációkkal rendelkezik:

  • 6.55″, FHD+, felbontású 120 Hz-es AMOLED kijelző
  • Snapdragon 7 Gen 1
  • 50MP Sony IMX766 + 20MP Wide-Angle + 2MP Macro
  • 32MP + 32MP Wide-Angle
  • 4500mAh akkumulátor, 67 wattos gyorstöltéssel
  • Erősen a Dynamic Islandre hasonlító kivágással

A rutinos Xiaomi rajongók tudhatják, hogy a fenti készülék a Xiaomi Civi 2 globális piacra szánt változata. Ez a készülék 2022 szeptemberének végén debütált, pár héttel az iPhone-ok után. Esélytelen volt így a másolás, igaz? Hááát. Nem titok, hogy már nyár közepén lehetett sejteni az iPhone 14 Pro szériájának designváltását, így könnyen előfordulhat, hogy a Xiaomi valóban az Apple által inspirálódott. Erre azonban csak ők tudhatják az igazi választ. Szintén remek kérdés, hogy szoftveresen kellően megtámogatják-e a kameraszigetet, hiszen anélkül nem sokat érne az egész.

Ezt láttad már?

Egy életen át gyűjthetünk rájuk? Íme a legdrágább gaming setupok

×