Érdemes új lehetőségek után nézelődni.

Ahogy arra számítani lehetett, a Warzone 2 fejlesztői nem fukarkodtak a hét közepén érkezett frissítésben kiosztott változásokkal. Borítékolható is volt ez, hiszen a szokásostól eltérően, hangsúlyosan kiemelték a nerfek és buffok érkezését. Ezek pontos listáját azonban szerda estig titokban tartották. Ahogy az borítékolható volt, az RPK és Fennec 45 neve mellett olvashattuk le a legtöbb negatív változást. A sebzések és a range sem maradt a régi.

A statisztikákon máris leolvasható az RPK népszerűségének csökkenése. Minél többen tapasztalják meg a fegyver gyengülését, annál nagyobb mértékben jöhet el a fegyver aránykorának vége. Ez nem jelenti azt, hogy használhatatlan lett, csupán már nem biztos, hogy ez a legjobb választásunk.

Ismét egy SMG-LMG kombó uralhatja majd a metát!

Már az előző szezonban is remek opció volt mind a Sakin MG38, mind pedig a Lachmann Sub. A fentebb megnevezett két fegyver árnyékából azonban egészen ideáig nem tudtak kitörni. Az MG38 a közepes és nagyobb távolságokon villoghat majd, míg az SMG a közelharcban lesz a legjobb barátunk.

WarzoneLoadout el is készítette a szokásos infografikáját, melyen mindkettő fegyverhez találunk egy-egy loadoutot. Ezeket a bejegyzésben el is helyeztük. Az egyes attachmentek alatti felirat ismételten a Weapon Tuning értékeket mutatja, így maximálisan kihozhatjuk a bennük rejlő potenciált.

 Érdemes gyűjteni a Tokeneket:

Új tárgy érkezett Ashika szigetével – Erre jó a Sea Treasures Token

 

×