A szerencsénkben is bíznunk kell.

Szerdán végre megérkezett a Warzone 2 és a Modern Warfare II soron következő szezonja. Ideje volt már, hiszen az átlagosnál jóval hosszabb volt a Season 01. Eredetileg február elsején kellett volna debütálnia az újdonságoknak, ám a fejlesztők további két hét türelmi időt kértek a játékosoktól. Bizonyára a belsős tesztek is mutatták, hogy van még mit reszelgetni az újdonságokon.

A Season 2 első fele egyértelműen a Warzone 2 tulajdonosoknak kedvez. Kaptak egy új pályát, mely elhozta magával a régóta várt Resurgence játékmódot is. Ezen kívül rengeteg mechanika is változott. A halott ellenfelek lootolása is visszatér a régi kerékvágásba, ahogy a plate-elés is inkább a Warzone 1-re emlékezetheti ezentúl a battle royale rajongókat. Ashika Island azonban olyan újításokat is magával hozott, melyet nem is igazán említettek a fejlesztők az előzetes bejegyzésekben.

Nézzük is, hogy mire lehet jó a Sea Treasures Tokens!

Mik azok a Sea Treasure Tokenek?

Ezeket a Tokeneket nem meglepő módon csak Ashika Island területén találhatjuk meg. Pillanatok alatt felismerhetjük, hiszen nagyméretű érmeként jelennek meg a földön, egy gyémánt szimbólummal megfűszerezve. Gyakorlatilag egy Ashika-exkluzív fizetőeszközről beszélhetünk, mellyel a fejlesztők kicsit feldobnák a meccseket. Fontos azonban kiemelni, hogy értékes helyet kérnek maguknak a Backpackből ezek a tárgyak, így jól meg kell gondolnunk, hogy akarunk-e velük szórakozni. Stackelni ellenben lehet őket, így több darab esetén is csak egy nagy helyet foglalnak majd el.

Így szerezheted meg a Tokent

A Tokenekhez papíron két módon juthatunk hozzá a játék jelenlegi szakaszában. Egyrészt a kék Resurgence Supply Boxok nyitásánál lehet nagy esélyünk az értékes érmék kipottyanására, másrészt természeten megölt játékosokban is megtalálhatjuk a Tokeneket. Kis eséllyel előfordulhat az is, hogy sima a Supply Boxok vagy Duffle Bagekből is kiesik a Token, ám erre nem érdemes alapoznunk.

Mire használhatjuk fel?

A Tokeneket a benzinkutakon található gépezetekbe helyezhetjük be, majd bíznunk kell az RNG-be. Bizony, a fejlesztők ebben az esetben is becsempésztek némi szerencsefaktort, hogy tovább fokozzák az izgalmakat. Az érmét be kell helyeznünk a fentebb is látható automatába, majd pár másodpercen belül ki is derül, hogy mennyire volt hozzánk kegyes Fortuna. Két lehetőség adott:

  • Ha az automata piros színben pompázik, akkor nem nyertünk. Ebben az esetben egy „értéktelen” tárgyat vág hozzánk a játék. Általában Stim vagy egy darab Plate lesz a jutalmunk.
  • Ha az automata zöld színre vált, akkor várhatjuk a finom lootot. Az értékes nyeremény lehet teljesen felszerelt fegyver, de akár még KillStreak is.

Legyen szó piros vagy zöld színről, a játék extra 100 XP-vel is megajándékoz minket. Ahogy fentebb is említettük, több darabot is hordhatunk magunknál, így érdemes lehet ezeket egyszerre elhasználni, hiszen nem garantált a jó loot. Jelenleg az alábbi helyeken találhatunk ilyen automatákat:

  • Town Center
  • Residential
  • Port Ashika
  • Beach Club

Könnyen lehet, hogy a fejlesztők előbb-utóbb módosítanak akár a nyerési esélyeken, akár a loot típusán, ám az első napokban a fenti információkkal érdemes kalkulálnunk.

Változtak a fegyverek:

Több mint 20 fegyver változik – Íme a Warzone 2 nerfek és buffok listája

 

×