Talán mindenkinek ez lesz a legjobb.

A Warzone 2 megjelenésekor már lehetett tudni, hogy bizony több mechanika is változni fog a régi klienshez képest. Átalakult a lootolás, a mozgás sem a régi, ahogy a fegyverek sebzése is módosulhat. A sors furcsa fintora, hogy ezek közül néhányat „visszaállított” már a héten érkezett Season 2-es frissítés. A többség akarata győzött, a fejlesztők figyeltek a visszajelzésekre.

A fegyvereknél értelmetlen az egyes kiegészítők felhozatalának összehasonlítása, ám egy kategória megszenvedte az átállást. Ez pedig a Sniperek kategóriája volt. Az előző kliensben imádták a játékosok ezeket a fegyvereket, ám manapság a népszerűségük megcsappant. Nem véletlenül. A Sniperek a Warzone 2.0-ben nem képesek egy lövésből ölni, akkor sem ha fejen találjuk ellenfelünket.

Úgy tűnik, hogy valamilyen módon ez is visszatér a játékba, ám nem úgy, ahogy mindenki várná!

A Call of Duty fejlesztői a tegnapi nap folyamán több extra információt is megosztottak a Warzone 2 jövőjével kapcsolatban. Néhány Season 2 Reloaded, Season 3 módra is fény derült. CharlieINTEL azt is elárulta a játékosoknak, hogy az Infinity Ward készül az egy lövésből ölő Sniperek visszahozatalára a Warzone 2 és MW II címekben. Ezt azonban egy külön, dedikált játékmódban, Playlistben érnék el, nem pedig az összesre vonatkoztatva. Így a Sniperek rajongói is kiélhetik magukat, miközben az alap módokban sem kell félnünk az instant haláltól.

Borítókép: YT

Kiderült, hogy mikor érkezhet a Warzone 2 Ranked és a Plunder mód

 

×