Az egyik Easter Eggre máris fény derült.

Szerdán megérkezett a Warzone 2 második szezonja. A fejlesztők az ígért változások közül mindent be is tudtak tartani. Ennek megfelelően érkezett új pálya, visszatért a Resurgence mód, de rengeteg fegyverváltozást is leolvashattunk a hivatalos bejegyzésben. Ashika Island ráadásul temérdek Easter Eggel várja a játékosokat a tervezőcsapat szerint, az egyiket pillanatok alatt fel is fedezték.

Így juthatsz be Ashika Island titkos bunkerébe!

A titkos bunker a pálya „Waterways” szekciójában található. Éppen ezért a föld alatti járatok melletti víz vezethet majd minket a megfelelő helyre. Sőt, a bejutásunk kulcsát is a merülés jelenti majd. A tengeralattjáró közelében kell víz alá buknunk, ekkor láthatjuk meg a két nagyobb csövet, melyek valamelyikén át kell úsznunk. Ezt követően egy barlangra hajazó helyszínen találhatjuk magunkat. Három dobozon kell átverekednünk az Operatorunk, hogy végül a titkos bunker lootja a miénk lehessen.

 

A fenti videóban lépésről lépésre is megtekinthetjük a folyamatot:

  1. Juss el a Waterways POI-hoz és keresd meg a tengeralattjárót
  2. Merülj el a vízben
  3. Ússz keresztül a vezetékeken
  4. Ugorj át a három dobozon, hogy elérj a másik oldalra
  5. Mássz be a falon található résen és máris a bunkerben találod magad

A bunkerben Weapon Lockereket, Rare Weapon Crate-eket és egyéb finomságokat találhatunk majd. Ne lepődjetek meg, ha ellenfelekbe szaladtok, hiszen egyre többen tudnak a titkos helyszín létezéséről. Kíváncsian várjuk, hogy milyen titkos helyszínre bukkannak még a kíváncsi játékosok.

Borítókép: YT

Szereted a Snipereket? Van egy jó hírünk:

Ismét egy lövésből ölhetnek majd a Warzone 2 sniperek – Egy kis csavarral

 

×