Az Ubisoft nagyvonalú ajánlattal igyekszik rászoktatni a Far Cry 6-ra: előbb díjmentesen játszhatóvá teszi, majd hatalmas kedvezménnyel adja.

Hamarosan PC-re és konzolokra is ingyenessé válik a Far Cry 6, hogy pár nap örömjáték után féláron, vagy még annál is olcsóbban kapd meg örökre – szúrta ki a GameStar. A játék melegebb éghajlatra küld, hogy részt vegyél egy eszelős diktátor (Giancarlo Esposito) megbuktatására induló küzdelemben.

A szabadságharcos énedet pár napig teljesen ingyenesen élheted ki.

Az Ubisoft tisztában van vele, hogy ha igazán sok gamert akar elcsábítani, akkor nem elég egy rövid időre ingyenessé tenni a játékot. Épp’ ezért jelentős kedvezményt is ad hozzá: pár nap ingyenesség után féláron kapod a The Lost Beetween Worlds bővítményt és 70 százalékos engedménnyel a teljes játékot – amit onnan folytathatsz, ahol éppen tartottál az akciós időszak végén.

 

A játékhoz már a díjmentes napokon is elérhetőek lesznek olyan filmes és tévés tartalmakra utaló kiegészítők, amiket a Rambo, a Stranger Things, vagy éppen a Fehér Lótusz inspirált. A Far Cry 6 február 16-20-a között lesz ingyenes, PC-re (Ubisoft Connect / Epic Games), Xbox Series X/S-re, PS4-re és PS5-re.

Tévére is elég menő akciót fogtunk – láttad?

Akciófigyelő | 1999 helyett féláron streamelheted a SkyShowTime műsorait

 

×