Brutális nyitóakcióval robban be Magyarországra a SkyShowTime, amit a mai naptól fogva már nézhetsz is. Ha szemfüles vagy, egész életedben féláron kapod.

Mindenki másnál nagyvonalúbb akcióval kezdi meg pályafutását hazánkban a SkyShowTime streaming szolgáltató, amiről hónapig próbáltuk kitalálni, hogy vajon mennyiért adja majd a kegyeit. Nemrég kiderült, hogy 1999 forintos havidíjra kell számítani, de aztán

a hivatalos rajt napján, február 14-én bejelentették, hogy az új előfizetők féláron kezdhetik meg a streamelést!

Az 1999 forint helyett 999 forintos díj a SkyShowTime közlése szerint nem időszaki kedvezmény: az új előfizetők EGÉSZ ÉLETÜKBEN ennyiért fogják kapni a műsorokat, ha határidőig regisztrálnak. Ezzel is viszonylag bőkezűek voltak, szóval nyugodtan átrághatod a kérdést, hogy kell-e még egy szolgáltató (ami az Amazon Prime mögött a második legolcsóbb Magyarországon), hiszen az ajánlat 2023. április 4-e éjfélig tart.

 

A feltételek között persze szerepel, hogy ez nem örök életre 999 forintot, hanem örök életre 50 százalékos engedményt jelent, tehát az alapár emelésével ez a tétel is növekedni fog a jövőben – de azért elég menő, nem?

A SkyShowTime az egyik legjobb (ha nem a legjobb) elérhető szolgáltatás, hiszen több tucat médiahálózat sokezer produkcióját hozza egy fedél alá, a DreamWorks-től és a Universaltól a Paramount+-on át a Showtime-ig és a Peacockig.

A legjobb induló tartalmakat itt szedtük össze:

2000 forintért nem megéri? – Ezekkel a sorozatokkal és filmekkel indít a SkyShowtime

 

×