Ilyen téren is visszafejlődne a játék.

A Call of Duty fejlesztői a Warzone 2 megjelenésekor egy újfajta Battle Pass rendszerrel jelentkeztek. A korábbi, teljesen lineáris feloldás helyett egy fokkal megengedőbb mechanikát választottak az új játékokban. A kifarmolható tárgyakat különböző szektorokhoz rendelték hozzá, némi szabadságot biztosítva a játékosok számára. Hasonló kialakítású Battle Pass-al találkozhatunk a Fortnite-ban vagy épp a Rainbow Six Siege-ben is.

A játékosok nagy része elégedett volt ezzel a fejlesztéssel, hiszen hátulütője nem igazán volt. A kezdeti szakaszban kicsit szokni kellett az új felületet, de hamar átlátható és közérthető rendszerről beszélünk. Úgy tűnik azonban, hogy a szezonvégi, hivatalos Call of Duty bejelentés már nem aratott osztatlan sikert a Warzone 2 játékosok körében.

A Battle Token Tier Skipek egy részéről nem dönthetnek a játékosok?

A hétvégén publikált Twitter üzenet szerint az alábbiakra készülhetünk:

  • Az összes el nem költött Battle Token Tier Skipet a játék automatikusan elkölti a megmaradt Battle Pass jutalmak között, egy előre kijelölt úton. Akár szükségünk van ezekre a tárgyakra, akár nincs.
  • Az összes megmaradt Battle Token Tier Skip átugrik a következő szezonba, ám ezek száma a fenti lépésnek köszönhetően jóval kevesebb lehet rengeteg játékosnál

A Vault változatot megvásárló felhasználókat különösen kellemetlenül érintheti a probléma. Számukra 50 Tier Skipet biztosítottak a fejlesztők, ám sokan úgy gondolták, hogy ezt nem feltétlenül kell elkölteniük az első szezonban, főleg ha nem annyira tetszik a felhozatal. Most azonban bizonyos mennyiséget mindenképp elkölthet helyettük a játék, ha akarják, ha nem. Remélhetőleg a fejlesztők egy kis mérlegelés után változtatnak a döntésükön szerda estig.

A csalók sem állnak le:

Csak ez hiányzott! – Ezzel az új cheattel csalják rommá a Warzone 2 meccseket

 

×