Az új csalásra egyelőre sajnos nincs semmilyen ellenszer.

Nincs abban már semmi meglepő, hogy néhány játékos valamilyen csalást használ, hogy könnyebben legyen meg a napi win a Warzone-ban. Ez így volt már a legelső Warzone-ban, és sajnos az Activision minden próbálkozása ellenére így van ez a Warzone 2.0 esetében is. Látszólag tehát lehetetlen kiirtani a cheatereket a népszerű játékból.

Míg az aimbotok és a wallhack esetében szimplán csak az e-pénisz kamu növeléséről van szó, addig más csalók egyszerűen tönkre akarják tenni mások szórakozását. Így jutottunk el az egyik legújabb, lagswitch nevű csalásig, ami az elnevezéséhez hűen úgy juttatja a játékost könnyű győzelemhez, hogy mindenki másnak elviselhetetlen lagot varázsol a képernyőjére.

Emögött pedig tényleg senki ne keresse  a válaszokat. Itt már tényleg csak arról van szó, hogy ha valaki nem tud játszani, akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is, akkor mindenkinek legyen szar.

@8eetris

HAVE YOU EVER EXPERIENCED THIS 🙄⁉️ #mw2 #cod #warzone2 #warzone #callofduty #xenrc #xen50k #xen

♬ rockhardt – Carbon!

A Dexerto szerint hasonlót korábban is használtak már, de akkor kifejezetten a Nuke használatát akadályozták vele. Ezúttal viszont mindössze mások őrületbe kergetéséről van szó, semmi másról. A legrosszabb az egészben, hogy ennek a csalásnak jelenleg még semmi ellenszere sincs, így ha valaki természetellenesen, játszhatatlanul nagy és gyakori laggal találkozik in-game, az jobban teszi, ha azonnal ki is lép és új meccset indít.

Remélhetőleg a Raven Software csalásokért felelős csapata ráugrik a jelenségre, és a következő nagyobb frissítéssel sikerül tenni valamit, amivel visszaszorítják a lagswitch cheatet.

Ezt is érdemes elolvasnod:

8 videojáték, amiről azt mondtuk: “ennél szebb már SOSE lesz” – aztán mégis

 

×