A korábban a Call of Duty: Modern Warfare 2 „prémium tartalmaként” emlegetett Call of Duty 2023 valószínűleg egy teljesen különálló játék lesz.

Igen, korábban sokat lehetett arról hallani, hogy az Activision szakít a hagyományokkal, és nem ad ki minden évben friss Call of Duty címet. Nos, lehetséges, hogy közben meggondolták magukat, ugyanis egyre több szivárgás és pletyka szól arról, hogy idén is friss, teljesen önálló címet kapunk. A pletykák szerint a korábban Modern Warfare 2 kiegészítőnek szánt projektből születhet egy teljesen új játék.

Korábban az Activision bejelentette, hogy 2023-ben nem jelenik meg önálló Call of Duty cím, maximum valamilyen korábbi címet adnak ki, felújított formában. Erre a döntésre talán azért jutottak, mert a Call of Duty: Vanguard igen gyenge eladásokat produkált, ami miatt átgondolták a fejlesztésre szánt időt. Nemrég egy negyedével beszámolóban az Activision azt mondta: 2023-ban „prémium tartalmakat” terveznek a jelenlegi Call of Duty-hoz.

Lehet, hogy ebből születik különálló játék.

Az Insider Gaming szerint az Activision 2023-ban kiegészítő helyett egy teljes CoD játékot ad ki. Éppen ezért a cím erősen kapcsolódik a Modern Warfare-hez, ami hitelt ad annak a hírnek, hogy a projekt korábban a Call of Duty Modern Warfare 2 DLC-jeként indult. Ezek szerint most önálló projektté bővült. Sajnos ennél többet nem is lehet tudni a projektről, hacsak nem azt, hogy lesz benne kampány.

 

Az viszont biztosnak tűnik, hogy ahogy minden CoD megjelenés esetében, lesz béta időszak, illetve early access hozzáférés. Ha minden igaz, a Call of Duty 2023 teljes megjelenése november 10-én lenne.

Egy másik meglepő pletyka ezzel kapcsolatban, hogy az Activision továbbra is szeretné kiadnia a címet a korábbi generációs konzolokra. Tehát nem csak PS5-re és Xbox Series X/S-re készülne el, hanem PS4-re és Xbox One-ra is megjelenne. Ez persze még változhat.

Természetesen ezek még midnig csak pletykák, az is lehet, hogy semmi sem igaz belőle. Ha ebből igaz bármi is, hivatalos bejelentés legfeljebb valamikor a nyáron várható.

Ezt láttad már?

Ezekkel a Warzone 2 játékmódokkal búcsúzik az első szezon

 

×