Az Epic Games ezt a pattanásig feszült, gyors meccsekkel vívható játékot is ingyenessé fogja tenni, szóval nem árt figyelni, ha lecsapnál rá.

Folytatódik az Epic Games ajándékszórása, benne egy könnyen megtanulható, gyors és lendületes, kötélhúzás szerű stratégiai játékkal, amit rövidedesen ingyen is letölthetsz, majd örökre megtarthatsz.

Warpips

Állítsd be a magad térfelén a katonák, tankok, helikopterek és repülőgépek megfelelő összetételét és egyensúlyát, aztán vívd meg a feszes csatákat, győzd le az ellenséget a legjobb stratégiával, amire tőled telik.

Forrás: Skirmish Mode Games

A Warpips egy kicsit olyan, mintha a Command and Conquer és a Nexus Wars szerelemgyereke lenne, amit egy tankokal borított, napalmtól tocsogós ágyon nemzettek. A harc káosza nagyon összetett, hiszen itt nem külön-külön kell koncentrálnod az egységeidre, hanem egyszerre, az izzó csata hevében kell győzelemre vezetned őket: mind a gyalogságot, mind pedig a különböző járműveket.

 

A Warpips 3990 forintos alapár helyett jövő hét csütörtöktől egy héten át ingyenesen töltögethető az Epic Games Store-ból.

Addig ez jár ajándékba ugyanitt:

Akciófigyelő | Ingyenes a játék, amiben te lehetsz a legbrutálisabb Gordon Ramsay

 

×